Madli Zobel • 23. august 2000 kell 8:43

Veefirmad laiendavad kontorit ja tootmishooneid

Ehitusturu elavnemisest tingituna laiendab oma tootmishoonet AS Veeseadmed ja oma kontorit AS Water Ser.

AS Veeseadmed laiendab Kadaka teel oma tootmishooneid, kuna ehitusturu elavnemine on loonud võimaluse investeerida firmasse, sõnas firma juht Janno Kell. ?Tegelikult oli meil töötingimuste normaliseerimine plaanis juba varem, kuid ehitusturu madalseis ei andnud selleks võimalust,? nentis ta.

AS-i Veeseadmed põhitegevusalaks on veealaste tarvikute tootmine. Firma käive oli möödunud aastal suurusjärgus 40 mln krooni, sama suurusjärk on saavutatud selle aasta üheksa kuuga. Kell sõnas, et lisaks ehitusturu elavnemisele tõstab käivet ka ekspordimahtude suurenemine.

Ehitusturu elavnemisest tingitud võimalusi kinnitab ka Veeseadmetega samas majas paiknev veetrasse rajav AS Water Ser, kes ehitab ligi kahe miljoni krooni eest majale kolmanda korruse, mis valmib sügisel.

?Et pakkuda kvaliteetset teenust firmast välja, peavad olema kvaliteetsed ka töötingimused,? sõnas firma tegevdirektor Tõnis Samm.

Hetkel kuum