Ülo Toomsalu • 26. september 2000 kell 7:32

Kolm firmat pürib Pärnus parkimist korraldama

Parkimise korraldamise soovist Pärnus andis tähtajaks teada kolm firmat, pakkumiskomisjon teeb valiku tõenäoliselt täna, kirjutab Pärnu Postimees.

Linnavalitsuse kommunaalameti juhataja Ado Viik ütles, et eile hommikul avatud pakkumised vaatas pärastlõunal läbi komisjon, kuhu peale tema kuuluvad linnavaraameti ehitusnõunik Erni Metsal, kommunaalameti liikluskorraldusteenistuse juhataja Toivo Sulg ja linnakantselei jurist Kristi Matiisen, komisjoni esimees on abilinnapea Taimi Vilgas.

Pakkumise esitasid OÜ Kesklinna Elamu, AS Pärlep ja ESS Lääne. Neist esimene pakkus kõige suuremat hinda. Pakkumistingimuste kohaselt tuli hind esitada protsendina lepinguga määratud tegevuse kuukäibest, kuid mitte vähem kui 49 protsenti ja summa ei tohtinud olla väiksem kui 500 000 krooni aastas.

Kesklinna Elamu pakkus linnale 60 protsenti käibest, Pärlep 50 ja ESS 49 protsenti.

Viigi sõnade kohaselt lähtutakse parima pakkumise väljaselgitamisel kõigepealt pakutavast hinnast, tegevuskava sobivusest ja pakkuja usaldusväärsusest. Pakkumistingimustes annabki hind kõige rohkem, see on 60 punkti. Tegevuskava võib hinnata kuni 15 punkti vääriliseks, samaväärne on varasem kogemus.

Hetkel kuum