Ülo Toomsalu • 26. september 2000 kell 7:31

Uus omanik asub Viljandis restorani Vikerkaar hoonet taastama

Eelmisel nädalal ostis OÜ Phytonix Viljandi järve ääres endise Vikerkaare restorani ning kavatseb seal avada lõbustus- ja majutusasutuse, kirjutab Sakala.

'Objekti hind oli sobival tasemel ja vastas oma väärtusele,' ütles ehitusega tegeleva Phytonixi juhataja Rain Raimo. Tema teada oli Vikerkaare restorani müüa pakutud juba viis aastat. Praegu katavad töömehed hoone tühje akna- ja ukseavasid laudadega, et tuul ja vihm ehitisele liiga ei teeks.

Rain Raimo rääkis, et restorani on kavas ehitada lõbustus- ja majutuskoht, millest täpsemalt võib rääkida pärast projekteerimist. 'Praegu on hoone seest tühi, ära on viidud kõik, mis on võimalik olnud lahti võtta,' nentis omanik. 'See on isegi hea, sest nüüd pole vaja meil vana rämpsu koristada.'

Phytonix plaanib endisesse restorani rajada kõigepealt lõbustusasutuse ning hiljem restorani ja hotelli.

'Väga tervitatav, et hoone saab lõpuks sama funktsiooni, milleks ta projekteeritud oli,' sõnas linnavalitsuse arhitektuuriameti vanemarhitekt Olav Remmelkoor. Tema sõnul on osaühing projekteerimise tingimused juba kätte saanud.

Hetkel kuum