• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Politsei tabas Mait Metsamaa mõrvas kahtlustatavad mehed

  Pärast aastast jälitustööd vahistas keskkriminaalpolitsei läinud nädalal ärimees Mait Metsamaa palgamõrvas kahtlustatavad mehed, kellest esimestele tahab uurija täna ametliku süüdistuse esitada, kirjutab Postimees.

  Postimehe andmetel on vahistatute hulgas Lasnamäel elav narkomaan, kes tunnistas, et tappis mullu 12. oktoobri ennelõunal Metsamaa (44) Tallinnas Lastekodu 26 maja trepikojas.
  Reedel näitas palgamõrva võimalik täideviija Tallinna Keskturust vaid mõnesaja meetri kaugusel asuvas elumajas politseinikele üksikasjalikult, kuidas ta ärimeest 1. ja 2. korruse vahel ootas ning tema pihta ilmselt Walther-tüüpi püstolist viis lasku tulistas, kui Metsamaa trepimademele oli jõudnud.
  Juba nädalapäevad on trellide taga istunud veel kaks-kolm venelast, keda keskkriminaalpolitsei kahtlustab Metsamaa tellimusmõrva vahendamises.
  Postimehe andmetel on mehed töötanud Keskturul, mis kinnitab juba vahetult pärast Metsamaa mõrva tekkinud politsei peamist versiooni, nagu oleks ärimehe hukutanud turu ümber mullu suvel toimunud erastamisafäär.
  Juba toona ajakirjanduses kõlama jäänud mõrvaversiooni järgi tellisid Keskturul võimutsevad venelastest allilmategelased Metsamaa tapmise, et mitte maksta talle kaheksa miljoni kroonist hüvitist, mille eest nõustus ärimees kõrvale jääma turu erastamiskonkursist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Trumpi meediaaktsia teeb börsil muljetavaldavaid hüppeid
Eile Donald Trumpi uue meediafirmaga liitumisest teatanud DWAC jätkab täna Nasdaqil trallitamist, hüpates kümneid protsente üles ja alla.
Eile Donald Trumpi uue meediafirmaga liitumisest teatanud DWAC jätkab täna Nasdaqil trallitamist, hüpates kümneid protsente üles ja alla.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.