• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Puitu eksporditi 8,1 mld eest

  Statistikaameti andmetel hõlmas puidu ja puittoodete eksport 1999. aasta koguekspordist ligi 19 protsenti.
  Suurima osatähtsusega, 25 protsenti, oli töötlemata puidu eksport, mida eksporditi 3,8 miljonit kuupmeetrit, keskmise hinnaga 543 krooni kuupmeeter.
  Ekspordi mahult teisel kohal oli saematerjali eksport, samuti veerand ekspordist. Koguseliselt eksporditi saematerjali 897 000 kuupmeetrit, mille keskmine hind oli 2230 krooni.
  Puitmööbli eksport hõlmas 18 protsenti puidu ja puittoodete ekspordist.
  Peamiselt eksporditi töötlemata puitu Rootsi (46 protsenti), Soome (29 protsenti) ja Norrasse (üheksa protsenti). Saematerjali eksporditi Suurbritanniasse (33 protsenti), Saksamaale (16 protsenti) ja Prantsusmaale (10 protsenti). Küttepuitu eksporditi kõige rohkem Soome, Rootsi ja Norrasse.
  Puitu ja puidutooteid importis Eesti 1,5 miljardi krooni väärtuses, mis hõlmas koguimpordist 1999. aastal kaks protsenti. Peamiselt imporditi puitmööblit (20 protsenti), vineeri (18 protsenti) ja töötlemata puitu (15 protsenti).
  Puitmööblit imporditi peamiselt Soomest ja Itaaliast, vineeri ja töötlemata puitu Venemaalt.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Kõrge maagaasi hind tõid Equinorile rekordilised tulemused
Equinori kolmanda kvartali tulemused ületasid tänu kõrgetele gaasi hindadele ootuseid, kuid aktsia hind hakkas ikkagi kukkuma, vahendab Reuters.
Equinori kolmanda kvartali tulemused ületasid tänu kõrgetele gaasi hindadele ootuseid, kuid aktsia hind hakkas ikkagi kukkuma, vahendab Reuters.
Konkurentsiamet soovitab taastuvenergia toetused üle vaadata
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.
Börsihinna püsiv tõus tähendab konkurentsiameti hinnangul seda, et senised toetused ei ole enam nende andmise eesmärgiga kooskõlas ning neid tuleks vähendada börsihinnaga sidumise teel.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,