Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Enn Soosaare kommentaar vihastas

  5. oktoobri Äripäevas ilmunud Enn Soosaare kommentaari ?Sydney rahulolu ei valmistanud? pealkiri on õige väljend ütlusele, et parim söök eestlasele on teine eestlane.
  Mul on magamata öid tohutul hulgal nii nagu paljudel spordisõpradel ning ka närvirakke on surmatud piisavalt. Lõpuks ometi saab rahulolevalt õhtul voodisse heita, hommikul ilma punetavate silmadeta tööle minna ja tunda rõõmu tulemustest, mis ei tule sugugi igalt olümpialt. Kuid ei, nii kergelt see ei lähe, sest leidub keegi, kes arvab, et talle on tema elutöö eest liiga vähe makstud.
  Minu hommikukohvi maitse suutis Enn Soosaar küll täielikult ära rikkuda. Arvestades, et minu postkasti ilmus Äripäev alles teist hommikut (kuna koju tellimist alustasin alles nüüd), mõistsin täielikult, kui ?hea? on ennast enne tööle minekut korralikult närvi ajada. Nagu ma aru saan, häirib artikli autorit isegi tähelepanu, mis on sportlastele pühendatud. Temalt pole ju keegi seda palunud ja ka nendelt teadlastelt, kunstnikelt ja muusikutelt, keda pole iga hõõrdumisvalemi, maali või uue viisikese eest avalikult tänatud ja maja ukse ette orkestrit tellitud.
  Samas arvan, et kui keegi on meie ühiskonna poolt kinni makstud, siis sportlased need küll ei ole. Olen ise tegelenud 11 aastat spordiga ning loobunud. Inimene, kes vähegi on spordiga kokku puutunud, teab, kui raske on selles maailmas ennast maksma panna.
  Leida sponsoreid ? tuleb ennast enne näidata. Nüüd oleks peaaegu iga eestlane nõus 100 krooni loovutama, aga enne medalite võitu ei taha keegi oma tühja taarat isegi ära anda.
  Ma ei kahetse, et tellisin Äripäeva endale hommikukohvi kõrvale. Imelikke inimesi on ju kogu maailmas.
  Äripäevale aga suur tänu fantastilise kampaania eest Erki Noole olümpiakulla punktisummale. Loodan, et Eestimaal spordi austajatest puudu ei tule. Samas tahaks Enn Soosaarele soovitada vähem teiste raha lugemist, olenemata sellest, et see on väga-väga huvitav. Ärgem unustage, et mõned olümpiavõitjad on meil saanud endale korralikud eramud, mille maksumus on tunduvalt rohkem kui 1 miljon krooni. Tänased olümpiavõitjad peavad aga kõvasti veel medaleid saavutama, et endale samaväärset eramut soetada. Loodan, et nii mind kui ka paljusid teisi eestlasi ärritanud artikli autor sai korraliku tasu oma ?suurepärase? arvamusavalduse eest ning ta teab ikka, et selle on lehelugejad ja reklaamitellijad talle kinni maksnud, ning me oleks oodanud paremat tulemust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Ettevõtlusminister Järvan: elektri hinna tõus ei mõjuta eriti ettevõtteid
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministri Kristjan Järvani sõnul moodustavad energiakulud ettevõtete kogukuludest vaid paar protsenti. Põhjused, miks paljud firmad praegu raskustes on, on Järvani hinnangul hoopiski muud.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministri Kristjan Järvani sõnul moodustavad energiakulud ettevõtete kogukuludest vaid paar protsenti. Põhjused, miks paljud firmad praegu raskustes on, on Järvani hinnangul hoopiski muud.
Andre Nõmm: kõrged hoiuse intressid ilma kapitalijuhtimiseta on kui rattasõit ilma kiivrita
Suuremate hoiu-laenuühistute tegevus on üsna sarnane pankade tegevusega, sestap peaksid neile ka samasugused reeglid kehtima, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm asutuse blogis.
Suuremate hoiu-laenuühistute tegevus on üsna sarnane pankade tegevusega, sestap peaksid neile ka samasugused reeglid kehtima, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm asutuse blogis.
Vene toornafta tarned Euroopasse on kuhtunud
Juba enne täna jõustunud Euroopa Liidu keeldu Vene nafta impordile meritsi kukkusid Vene nafta tarned Euroopasse veerand miljoni barrelini päevas.
Juba enne täna jõustunud Euroopa Liidu keeldu Vene nafta impordile meritsi kukkusid Vene nafta tarned Euroopasse veerand miljoni barrelini päevas.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
“Lavajuttude” lemmikud räägivad oma portfellidest, rahapoliitikast ja juhtimisest
Tänavuse aasta säravamad ja kuulatumad ettekanded kõnelevad suuresti Äripäeva raadio kuulajate meelisteemast – investeerimisest. Praktikas kontrollitud põhimõtted, suurimad õppetunnid ja jätkusuutliku portfelli alustalad on märksõnad, mis iseloomustavad kuulatumaid esinemisi.
Tänavuse aasta säravamad ja kuulatumad ettekanded kõnelevad suuresti Äripäeva raadio kuulajate meelisteemast – investeerimisest. Praktikas kontrollitud põhimõtted, suurimad õppetunnid ja jätkusuutliku portfelli alustalad on märksõnad, mis iseloomustavad kuulatumaid esinemisi.
Eliisa Matsalu: häbi, Jaak Roosaare ja LHV!
Jaak Roosaare ja LHV soovitus osta Venemaal tegutseva Silvano Fashion Groupi aktsiaid on silmakirjalik. Seda enam, et Roosaarel on hunnik Silvano aktsiaid, mille väärtust ta oma soovitustega tõstab, kirjutab Äripäeva ajakirjanik ja väikeinvestor Eliisa Matsalu.
Jaak Roosaare ja LHV soovitus osta Venemaal tegutseva Silvano Fashion Groupi aktsiaid on silmakirjalik. Seda enam, et Roosaarel on hunnik Silvano aktsiaid, mille väärtust ta oma soovitustega tõstab, kirjutab Äripäeva ajakirjanik ja väikeinvestor Eliisa Matsalu.
Omniva avas tuleviku postkontori
Omniva uus postkontor on postkontor kolis Tallinna Kaubamaja B-korpuse galeriisse, see on esimese kaheksast aastavahetuse ümber uue vormi saavast postkontorist.
Omniva uus postkontor on postkontor kolis Tallinna Kaubamaja B-korpuse galeriisse, see on esimese kaheksast aastavahetuse ümber uue vormi saavast postkontorist.

Olulisemad lood

Venemaa analüüsib, kuidas reageerida nafta hinnapiirile Zelenskõi: hind sobib Venemaale
Venemaa ei nõustu toornafta hinna ülempiiriga 60 dollarit barreli kohta, milles Euroopa Liit kokku leppis, vahendas riiklik uudisteagentuur Tass Kremli pressiesindajale Dmitri Peskovile viidates.
Venemaa ei nõustu toornafta hinna ülempiiriga 60 dollarit barreli kohta, milles Euroopa Liit kokku leppis, vahendas riiklik uudisteagentuur Tass Kremli pressiesindajale Dmitri Peskovile viidates.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.