• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vabandage, kas teie tellisite pitsa?

  Tallinnas on neli suuremat pitsa kojukandefirmat, kes igal ajal appi tõttavad, kui häda käes: Pizza Americana, Peetri Pizza, Pizza 24h ja Everyday Eine. Kahe esimese firma puhul käib pitsa tellimine telefoni teel ning Pizza 24h rahuldab nõudmised, mis on esitatud telefoni või elektronposti teel. Everyday Eine kaudu saab pitsa tellida vaid e-kirjaga.
  Kohaletoimetamise hind on firmadel erinev. Oma maitsevaliku teeb igaüks ise.
  tellimine telefoni teel numbril 644 8837, pitsade kohaletoomine (kella 21ni õhtul) Tallinna piires maksab 45 krooni http://www.americana.ee
  tellimine telefoni ja elektronposti teel tel 050 11 185, http://www.pitsa24h.ee. Pitsade kohaletoomine Tallinnas maksab 60 krooni. Saab tellida Peetri Pizza pitsasid
  tellimine elektronposti teel http://www.evereyday.com. Pitsade kohaletoomine ajavahemikus (11.00?22.00) maksab 40 krooni. Pitsa tuuakse kohale ainult Tallinna piires. Saab tellida Peetri Pizza ja Pappa Pizza pitsasid.
  tellimine telefoni teel numbril 656 7567 või lühinumbril 1567, pitsade kohaletoomine (ajavahemikus 11.00?02.00) maksab 40 krooni, viie või enama pitsa tellimisel pitsade kohaletoomine tasuta
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Balti börsid lõpetasid nädala tugeva käibe- ja tõusupäevaga
Balti börsiindeks Baltic Benchmark sulgus eilsega võrreldes 1,17% kõrgemal ja ka põhinimekirja käive ületas Enefit Greeni abiga kaks korda keskmist.
Balti börsiindeks Baltic Benchmark sulgus eilsega võrreldes 1,17% kõrgemal ja ka põhinimekirja käive ületas Enefit Greeni abiga kaks korda keskmist.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Soome mõjukas majandusjuht sai maksuparadiisi tulu varjamise eest aasta tingimisi
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.