Inge Rumessen • 30. oktoober 2000 kell 8:21

Nordic Jet Line muutis sõidugraafikut

Tallinn-Helsingi vahel kurseeriva Nordic Jet Line parvlaevade müügiesindaja Sigrid Tammese sõnul planeerisid nad juba ammu sõidugraafiku muutmist ning ühildasid selle nüüd Soome talveajale üleminekuga.

?Me pole kõiki väljumisi tund aega hiljemaks lükanud,? ütles Tammes. ?Esimene laev väljus hommikul küll tund aega hiljem, kuid näiteks 14.40 laev lükkus vaid 20 minuti võrra edasi kella kolmeks.?

Soome talveajale üleminek pole reisijates täna hommikul segadust veel tekitanud. ?Need kes reisimisega sagedasti kokku puutuvad on üldjuhul ka kursis selliste asjadega,? ütles Tammes. ?Kliendid on suhtunud meisse heatahtlikult ning paljud kasutavad ka reisibüroode abi, nii et loodetavasti ei teki neil probleeme Helsingis järgmisele laevale või lennukile ümberistumisega.?

Täpsem info Nordic JetLine koduleheküljel: www.njl.ee

Hetkel kuum