Andres Kärssin • 31. oktoober 2000 kell 13:23

Abilinnapea: võimuliit ei lükka Tallinna Soojuse juhi valimist edasi

Tallinna Soojuse nõukogu esimees abilinnapea Vladimir Masterov kinnitas, et pole saanud pealinna võimuliidult käsku ettevõtte juhatuse esimehe valimist edasi lükata.

'See, kas täna juhatuse esimees valitakse, selgub koosoleku käigus nõukogu liikmete ostusest,' ütles Masterov. Ta lausus, et päevakorras, mis näeb ette uue juhatuse esimehe valimist, pole mingeid muudatusi tehtud ning samuti pole võimuliit teda kohustanud tõstatama koosolekul mingeid erakorralisi küsimusi.

Täna kell 16 valib Tallinna Soojuse nõukogu ettevõttele tegevjuhi kahe kandidaadi hulgast, personaliotsingufirma esitas linnavalitsusele endise pankrotistunud Kiviteriga seotud Viru Keemia Grupi asutaja Jens Haugi ning Tartu Keskkatlamaja endise juhi Jaak Ziugovi.

Samas on Keskerakond avaldanud arvamust, et soojatootja juht tuleks valida alles pärast neljapäeval toimuvat linnavolikogu umbusaldushääletust, mis võib viia linnavõimu vahetumiseni.

Hetkel kuum