Sirje Niitra • 31. oktoober 2000 kell 14:10

TOPi sooduskampaania üliedukas

Erastamise ootel Tallinna Purjespordikeskuse direktor Raimo Kägu teatas, et sooduspakkumiste esimesel päeval oli ujula kassa kolm korda suurem kui tavaliselt ja täna tõtab see tulla neli korda suurem.

Täielikult on selleks nädalalõpuks välja müüdud hotellitoad ja ka jõusaali on raske vaba aega leida, märkis ta. 'See, et tulemused ületavad lootusi, näitab, et tegu on õige asjaga,' leidis Kägu.

Sel nädalal saab TOPis sõlmida talvehooajaks lepinguid ka turuhinnast mitu korda odavamatele büroo- ja rendipindadele. Kägu väitel on Eestis hinnad hotelli- ja meelelahutusäris üle mõistuse kõrged. Ta avaldas lootust, et konkurendid tulevad hinnalangusega kaasa.

Hotelliärimehe Indrek Toome hinnangul ei ole ööbimist kolmetärnihotellis võimalik TOPi eeskujul 99 krooni eest müüa, sest see ei kata kulutusi.

Hetkel kuum