• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Endises Paide selvepoes hakatakse lampe tootma

  Pankrotistunud Paide TopMarketi kaupluse hoones hakkab 10 paidelast valmistama kalleid õuevalgusteid, mis müüakse välismaale, kirjutab Järva Teataja.

  OÜ Alpeks Eesti juhataja Jüri Dreifeldt ütles, et praegu käib kaupluse ruumes veel remont, tootmine algab tuleva aasta algul. ?Edaspidi jäävad need ruumid kindlasti kitsaks, siis tuleb ette võtta juurdeehitis,? lisas ta.
  Õuelampide tootmist rahastab Soome investor. Praegu tulevad välisvalgustite osad veel Soomest ja Paides monteeritakse need kokku, kuid edaspidistes plaanides on hakata osi kohapeal valmistama.
  TopMarketi pankrotihaldur Martin krupp ei soostunud avaldama, kui kallilt kauplusehoone uue omaniku leidis, ent kinnitas, et summa ulatus üle miljoni krooni.
  TopMarketi oksed suleti ostjatele möödunud aasta 11. oktoobril. Kuigi poe juhtkond väitis, et tegemist on inventuuriga, ei tehtud poe uksi enam lahti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Emiraatide investorid toovad New Yorgis börsile kiibitootja
Abu Dhabi investeerimisfirma Mubadala toob USAs börsile tippkiibitootja Global Foundries.
Abu Dhabi investeerimisfirma Mubadala toob USAs börsile tippkiibitootja Global Foundries.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.