Heikki Mäki: kunagi ei saabu olukorda, kus kõik teenivad üle keskmise palka
Välistööjõule vähemalt Eesti statistilise keskmise palga maksmise nõue tähendab 20 000 sotsiaalse kaitseta töötajat ja aastas 100 miljonit eurot maksutulu kaotamist. Nõue tuleb ära muuta, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendi ettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Välistööjõule vähemalt Eesti statistilise keskmise palga maksmise nõue tähendab 20 000 sotsiaalse kaitseta töötajat ja aastas 100 miljonit eurot maksutulu kaotamist. Nõue tuleb ära muuta, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendi ettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Tallinna börs lõpetas nädala tubli kasvuga
Peale kahe päevast puhkus jätkus kauplemine Tallinna börsil, mis kerkis 0,3%. Riia börsil oli endiselt kauplemispüha, Vilniuse börs langes 0,14%. Balti Benchmark indeks kerkis tagasihoidliku käibe juures 0,08%.
Peale kahe päevast puhkus jätkus kauplemine Tallinna börsil, mis kerkis 0,3%. Riia börsil oli endiselt kauplemispüha, Vilniuse börs langes 0,14%. Balti Benchmark indeks kerkis tagasihoidliku käibe juures 0,08%.
Krimelte kasvatas käivet ja kasumit ning jätkab globaalset laienemist
Ehitusmaterjalide tootja Krimelte OÜ kirjutab aastaaruandes, et mullu kasvasid nii käive kui kasum ning tänavu on plaanis jätkata globaalse laienemisega, kirjutab teemaveeb Tööstusuudised.
Ehitusmaterjalide tootja Krimelte OÜ kirjutab aastaaruandes, et mullu kasvasid nii käive kui kasum ning tänavu on plaanis jätkata globaalse laienemisega, kirjutab teemaveeb Tööstusuudised.