• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Energiaga saab lepingu sõlmida internetis ja Selveris

  Alates tänasest on elektritarbijatel võimalik Eesti Energiaga sõlmida elektri ostu-müügilepingut interneti vahendusel või Selveri kauplustes, kirjutab Postimees.

  Üheks põhjuseks, miks kliendid ei kiirusta Eesti Energiaga uusi lepinguid sõlmima, on ebameeldivused elektrimonopoliga asjaajamises - klienditeeninduse punktides on pikad, tundide pikkused järjekorrad.
  Et klientidele paketivahetust lihtsamaks muuta, võimaldab Eesti Energia kõigil internetipanga klientidel alates tänasest sõlmida uusi lepinguid ning valida hinnapakette interneti vahendusel. Seni oli võimalik internetipanga kaudu Eesti Energiaga suhelda üksnes lepingutega klientidel.
  Eesti Energia loodab, et ligi 140 000 internetipanga kliendist saab ligikaudu 40 000 tulevikus Eesti Energia internetiklient.
  Alates reedest avas Eesti Energia Selveri-keti neljas kaubanduskeskuses Tallinnas (Kadaka, Järve, Pirita ja Punases Selveris) teeninduspunktid, kus klienditeenindajad annavad kõikvõimalikku elektrialast infot, täpsustavad klientide andmeid, võtavad vastu elektriarvesti näitusid, sõlmivad elektrienergia ostu- ja müügilepinguid ning vahetavad klientide elektriostu hinnapakette.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tallinn saadab koolide põhiastme nädalaks koduõppele
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,