• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viljandi paneb heakorrafirma müüki

  Viljandi Linnavalitsus tahab maha müüa oma osaluse ASis Viljandi Linnahooldus ja loodab sellega teenida 3,3 miljonit krooni, kirjutab Sakala.

  'Linn peab kasitud olema, kuid linnavalitsus ei pea ise kasima, vaid tellib töö firmadelt,' põhjendas abilinnapea Karl Õmblus aktsiate müüki.
  Praegu kuulub pool Viljandi Linnahoolduse aktsiatest linnale ja pool Saksamaal tegutsevale firmale SKP Recycling. 'Me ei pea aktsiaid tingimata partnerile müüma, kuid temale jääb võimalus öelda lõppsõna,' selgitas Õmblus.
  Linnavalitsus on konkursside korras tellinud endale kuuluvalt firmalt Viljandi tänavate ja kalmistute hooldamise. Osaliselt hoiab Viljandi Linnahooldus korras linna haljasalasid ja tegutseb prügimäel.
  Firma teeb töid ka mitmes teises Eesti linnas. SKP Recyclingu Eesti esindaja Kalju Kartau jutu kohaselt on Saksamaal asuv ettevõte huvitatud Viljandi Linnahoolduse täielikust omandamisest.
  Kartau ei osanud eile kommenteerida, kas 3,3 miljonit krooni firma aktsiate eest vastab ettevõtte väärtusele. 'Me oleme tellinud Viljandi Linnahoolduse hindamise ning kui see valmis saab, võime hinna kohta oma arvamuse kujundada,' lausus ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Indrek Kasela Enefiti IPOst: kodanikuna takka ei kiida, aga investorina olnuks patt mitte osaleda
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.