Rootsi kaubandusvolinik: Eesti on turvaline koht äri ajamiseks

Inno Tähismaa 18. jaanuar 2001, 14:02

Eesti on turvaline koht äri ajamiseks, ütles Rootsi kaubandusesinduse kaubandusvolinik Carl Henrik Andersson.

Anderssoni sõnul mõrvati Eesti 5-6 aastat tagasi küll kaks munitsipaalametnikku, ent pärast seda pole kriminaalsete juhtumitega kokkupuuteid olnud. Mõrvatud rootslaste asjus käivad Rootsis kohtuprotsessid tänaseni.

Anderssoni sõnul on olukord Eestis stabiliseerunud ja äri tehes pole ühtegi probleemi turvalisusega olnud. 'Kui ei käi just öösel valedes kohtades, aga sama on asi ka Londonis või Stockholmis,' märkis ta.

Andersson ütles, et ta pole veel kuulnud Hollandi ärimehe Pier Sienema kadumisest Tallinnas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing