Taksofirmad soovivad minimaaltariifi

19. jaanuar 2001, 15:03

Mitmete suuremate taksofirmade juhid soovivad, et taksonduses kehtestataks piirkondlikult minimaalne kilomeetri hind. 'Minimaalhind paneks kogu taksonduses asjad paika,' kinnitas Raadiotakso direktor Uno Lilienthal. 'Siis saaks selgeks, kes saab sõita ja kes ei saa.'

Olukorda, kus taksofirmad küsivad 5 krooni kilomeetrilt või isegi alla selle, nimetas Lilienthal ebanormaalseks. 'Selle hinnaga uue auto raha tagasi ei teeni,' oli ta kindel.

Minimaalhinda pooldas ka Linnatakso teenindusdirektor Allan Kottise, väites, et see tõstaks teeninduskultuuri. 'Klientide pärast võisteldes hakataks hinna asemel arvestama teeninduskultuuri,' ütles Kottise.

Praegu on taksohinnad Tallinnas väga erinevad, ulatudes 4,5 kroonist 7 kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing