Peep Sooman • 31. jaanuar 2001 kell 10:39

Linn teeb beebidele kingitusi

Tänasel Tallinna linnavalitsuse istungil võeti vastu määrus, mille kohaselt kingib linn Tallinna vastsündinud laste vanematele imikupaki.

Imikupakk antakse Tallinna Keskhaiglas, Tallinna Pelgulinna Haiglas ja

Erahaiglas 'Fertilitas' sündinute vanemale, hooldajale või eestkostjale,kellel on alaline elukoht Tallinnas (teatis linnaosa valitsuse elanikeregistri osakonnast). Juhul, kui laps sünnib väljaspool Tallinna asuvasraviasutuses, saab ta sünnile järgneva kuu jooksul imikupaki PelgulinnaHaigla Sünnitusmajast imiku sünnitõendi ja elukohta kinnitava dokumendialusel.

Imiku hoolduspakk sisaldab esimese eluaasta lastele vajalikku imikupesu

(vastsündinu särgike mütsiga, imikusärk, body, pihaosaga sipukad, uhutudkombinesoon, lühike kombinesoon, müts), mähkmete komplekti lapsele, imikuhooldusvahendeid, linnapea tervituskaarti ja teatmekirjandust imikutervishoiust.

Imiku hoolduspaki kulud kaetakse Tallinna linna eelarvest.

Hetkel kuum