Inno Tähismaa • 26. veebruar 2001 kell 14:08

Radiolinja on Eestisse pannud miljard krooni

Radiolinja Eesti on 6 tegevusaasta jooksul Eesti majandusse pannud miljard krooni, ütles ettevõtte tegevust kommenteerides selle juht Sami Seppänen.

?Aastal 2001 planeerime oma investeeringuid suurendada 100 protsenti võrreldes möödunud aasta investeeringute mahuga,? ütles Seppänen. Tema sõnul on telekommunikatsioonivaldkonna investeeringute tasuvusaeg pikk. Investeeringute prioriteediks on võrgu arendamine ja pidev täiustamine ning uute tehnoloogiate rakendamine.

Radiolinja Eesti on 1994. aastal tegevust alustanud mobiilsideoperaator, mille GSM-võrgu levialas elab 98% Eesti elanikkonnast. Radiolinja Eesti AS kuulub Radiolinja kontserni kaudu kontserni Elisa Communications koosseisu. Radiolinja Eestil on 153 roaming-partnerit kokku 77 riigis.

Hetkel kuum