Tammiskilpi kummitab seostamine Jäägerkompaniiga

27. veebruar 2001, 00:00

www.tammiskilp.ee

Turvafirma Tammiskilp uus kodulehekülg võiks olla eeskujuks paljudele turvaettevõtetele ja turvasüsteemide müüjatele. Väheste vahenditega on saavutatud hea tulemus.

Kodulehekülg avaneb kiiresti ka aeglase dial-up ühenduse kasutajale.

Avalehel lükatakse ümber mitu valearvamust, mida rahvasuu on Tammiskilbi kohta erinevatel aegadel levitanud. Tõsi ei ole see, et Tammiskilp on Kaitseliidu firma või välja kujunenud Kaitseliidu rühmast Omega. Ka pole tegu ASi Tallinna Vesi sisevalveteenistuse jätkuga. Kodulehel lükatakse ümber arvamus, et ettevõtte näol on tegemist endise Läänemaa Vabatahtliku Jäägerkompanii variorganisatsiooniga või selle legaalselt tegutseva mantlipärijaga.

Viimasel ajal on kõikjal sagenenud nn ühe minuti röövid, st vargus pannakse toime minimaalse aja ehk ühe-kahe minuti jooksul. Tammiskilbi veebilehe nõuandenurgast leiab näpunäiteid, kuidas firma peaks käituma, et selline rööv võimalikult vähe kahju tekitaks.

Lehelt leiab eraklient pakutavate teenuste ülevaate ning teenuste hinnad. Äriklient saab pikemad ja täiuslikumad kirjeldused videovalve, paanikavalve, patrullteenuste, korra tagamise teenusest üritustel ja rahaveo kohta. Kõigil teenustel on ära toodud ka hinnad.

Firma algusest 1994. aastal on Tammiskilp tegelenud ka turvatehnika paigaldamisega. Seadmeid on paigaldatud nii väikestesse korteritesse kui ka suurtesse tehastesse, ametiasutustesse. Paigaldamisega kaasneb tänapäeval ka vastavate süsteemide kontseptsioonide loomine, projekteerimine ja hiljem hooldamine.

Tammiskilp pakub lisaks turvateenustele ka koolitust. Täiendõpet saavad nii turvamehed kui ka eraisikud.

Firmadele pakutakse ohuolukordades käitumise kursust. Sellisel koolitusel saab baasteadmised tuleohust ja sellest, kuidas tegutseda ohtude korral, kuidas kasutada esmatulekustutusvahendeid. Samuti antakse loenguid kuritegeliku kontingendi määratlemisest ja tegutsemise skeemidest; ettevõtte personali käitumise skeemidest ohuolukordade tekkel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing