Kallas: Nordikal on võimalus püsima jääda

20. märts 2001, 10:54

Rahandusminister Siim Kallas kinnitas, et võimalikes finantsraskustes Nordika Kindlustus peaks püsima jääma.

?Me jälgime olukorda hoolega, kindlustusinspektsioon on samuti rakendanud mitmeid abinõusid. Seni kuni klientide huvid on kaitstud, seni ei saa ega ole põhjust rakendada mingisuguseid erakorralisi abinõusid,? ütles Kallas eile riigikogus arupärimisele vastates.

?See tähendab, et tänasel hetkel formaalselt on Nordikal võimalus oma ülesandega toime tulla. Kui mina siit puldist ütlen, et teate, tegelikult on olukord teistsugune, siis ma teeksin antud positsioonis väga tõsise vea,? ütles Kallas. Sündmusi jälgitakse ja kindlustusvõtjate huvid kaitstakse, lisas ta.

Kindlustusinspektsioon on teinud Nordikale ettekirjutuse, nõudes alandatud liikluskindlustuse teenustasude viimist normi, et oleks tagatud tegevuskulude katmine. Inspektsioon on tunnistanud, et märtsi algul 29 kroonini alandatud lepingu sõlmimistasu võib ohustada Nordika tulevikku.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing