Tallinna linnapea kohtus Briti Suursaadikuga

10. juuli 2001, 13:15

Tallinna linapea Tõnis Plats kohtus täna Briti Suursaadiku pr Sarah Squirega. Arutuse all olid mitmed Tallinnat kui turismilinna puudutavad küsimused.

Suursaadiku sõnul töötab Suurbritannia justiitsiministeeriumi juures grupp inimesi, kes tegeleb kuritegevuse vähendamise kavade väljatöötamisega linnadele ja linnakeskustele. Saatkond lubas organiseerida nende kohtumise Tallinna linnapeaga.

Kõne all oli ka ühistranspordi privatiseerimine, mis Suurbritannias juba läbitud ning transport on äirmeeste käes. Juuli lõpus külastab Tallinna grupp transpordifirmade omanikke. Saatkond tegi ettepaneku korraldada nende kohtumine mõne Tallinna abilinnapeaga.

Räägiti ka AS-ist Tallinna Vesi, mis on Suurbritannia osalusega ettevõtte käes, Briti turistide arvu suurendamisest Tallinnas ja Tallinna elanike arvust, mille vähenemise üle suursaadik väga mures oli.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing