Inno Tähismaa • 30. august 2001 kell 9:48

Eesti Telefon langetab rahvusvaheliste kõnede hindu kuni 50%

Septembrist langetab Eesti Telefon rahvusvaheliste kõnede baastariifi kuni 50%, sealhulgas Soome, Rootsi, Taani, Norrasse kuni 23%.

Eesti telefoni esindaja teatel maksab septembrist kõneminut Soome, Rootsi, Taani ja Norra lauatelefonidele helistamisel 1,50 krooni. et Äripaketi ja et Plusspaketi kõneminutihinnad on baashindadest veel kuni 24% odavamad.

Norra, Rootsi, Soome, Taani, Prantsusmaa, Suurbritannia, Läti, Leedu ja Saksamaa mobiilvõrku helistamisel eristab Eesti Telefon tavatelefoni hinda mobiiltelefonile valitud kõnede hinnast. Mobiiltelefonidele helistamisel lisandub nende riikide kõneminuti hinnale kõikides pakettides vastavalt 1-2 krooni.

Lisainfo muudetud hindade kohta et <#leheküljel=http://www.et.et.ee/pages/0412,788>.

Hetkel kuum