Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pärnu pooleliolev mudaravila läheb lammutamisele

  Pärnu ranna rajoonis tühjalt seisev mudaravila läheb paari nädala pärast lammutamisele, mida kunagi pooleli jäänud hoone asemele ehitatakse, keeldub omanik linnavalitsusele avalikustamast, kirjutab Pärnu Postimees.

  Nelja aasta eest hoonekarbi ja seda ümbritseva 5,2hektarilise maatüki ostnud KC Grupi (toona Kristiine Kinnisvara AS) tegevdirektor Herki Hollak ütles, et lähipäevil sõlmivad nad lepingu firmaga, mis hoone lammutab. ?Kindlasti ei õhi me hoonet, vaid lammutame mehaaniliselt,? rõhutas ta.
  Lammutustöö koos prahi äraveoga maksab üle miljoni krooni. Hollaku sõnade järgi peaks sellise summa mängupanek tõestama, et nüüd hakkavad asjad krundil liikuma.
  Hollak kinnitas, et investor, kes uute hoonete ehitamist rahastab, on leitud, kuid teda avalikustamast keeldus.
  Ta ütles vaid, et vähemalt osa kapitalist tuleb Eestist. Samuti ei nõustunud Hollak ütlema, millal ja mida ehitama hakatakse.
  Pärnu linnavalitsuse planeerimisosakonna juhataja Martti Preem tõdes, et nelja aasta eest sõlmis linnavalitsus nii lõdva müügilepingu, et omanik ei peagi linnavalitsust ehitatavast informeerima.
  ?Neil on voli sinna või kaubamaja püsti panna,? nentis Preem. ?Ala on ärimaana fikseeritud, aga see mõiste on väga lai. Kui teeksime neile ettekirjutusi, võiksid taibukad juristid need lihtsalt vaidlustada.?
  Preemi sõnade järgi venitas praegune linnavalitsus lammutusloa andmisega, sest tahtis teada, mida ehitada kavatsetakse. ?No ei andnud nad meile vastust, saame vaid ära oodata, mis sinna tuleb,? tõdes linnaametnik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.