• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Õpi tundeid juhtima

  Tegemist on järjega Daniel Golemani raamatule ?Emotsionaalne intelligentsus?, mida on Eestis müüdud koguni 7000 eksemplari. Daniel Goleman on veendunud, et edukus ei sõltu ainult intellektist. ?Töö emotsionaalse intelligentsusega? on koostatud paljude uuringute põhjal, mis näitavad emotsionaalse intelligentsuse rolli tulemuslikkuse saavutamisel. Goleman väidab, et IQ on isegi vähem oluline kui emotsionaalne intelligentsus.
  Raamatus õpetatakse, kuidas arendada endas oskust juhtida tundeid ja suhteid ning seeläbi suurendada enda väärtust tööjõuturul. Autor lükkab ümber ka mõned levinud väärkontseptsioonid. Nii näiteks ei tähenda emotsionaalne intelligentsus vaid ?kena olemist?. Olulistel hetkedel pole sugugi vaja ?kena? olla, vaid ebamugav tõde välja öelda. Õige pole Golemani kinnitusel ka arvamus, et naised on emotsionaalse intelligentsuse poolest ?targemad? kui mehed ? mõlemal sool on tugevad ja nõrgemad küljed. Naised on teadlikumad oma emotsioonidest, mehed aga tulevad stressiga paremini toime, ütleb Goleman.
  Daniel Goleman -- Töö emotsionaalse intelligentsusega 190 kr
  Väike Vanker, 422 lkhind ca
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Intervjuu Prantsuse kaubandusministriga: Euroopa Liit peab tooma tööstused tagasi koju
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.