Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kui nafta hind langeb dollari võrra barrelilt, kaotab Vene riik 700 mln $

Kui nafta hinnad langevad ühe dollari võrra barrelilt, kaotab Venemaa riik aastas 700 miljonit dollarit ehk 12,1 miljardit krooni, rääkis Hansa Aktivate Juhtimise ASi portfellihaldur Vadim Ogneshtsikov täna investeerimismessil.

?Nafta hindade langusest kaotab kõige rohkem Venemaa riigieelarve,? sõnas Ogneshtsikov.
?20% Venemaa SPKst annavad nafta ja gaasi eksport, madalam hinnad mõjutavad siiski pärssivalt investeeringute ja laiendamise plaane,? rääkis Ogneshtsikov. ?Venemaa masinatööstuse tellijad on naftafirmad, kui nafta hinnad langevad veel, siis on kaotajaks ka masinatööstue ettevõtted.?
 • Hetkel kuum
 • Rikaste TOP

  Vaata, kes on Eesti 500 jõukamat inimest

  Olulisemad lood

  Raadiosaated
  Obskuurne majandus: kodukontor loob petturitele kõvasti võimalusi skeemideks
  Teadupärast on viimasel ajal aina rohkem võimalusi töötada kodust. Ei ole sugugi erakordne, et tööandja ja töövõtja võivad kohtuda vaid korra töövestlusel ja nii alustada ning jätkata pikka töösuhet ilma uuesti kohtumata.
  Teadupärast on viimasel ajal aina rohkem võimalusi töötada kodust. Ei ole sugugi erakordne, et tööandja ja töövõtja võivad kohtuda vaid korra töövestlusel ja nii alustada ning jätkata pikka töösuhet ilma uuesti kohtumata.
  Kõik raadiosaated
  Inflatsioon
  Ehituspood Viimsis paneb uksed kinni: "Ootame tormiseid aegu“
  Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
  Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
  Kõik inflatsiooni artiklid
  Arvamus
  Eksperdid: Eesti pensionisüsteem toetub liiga raskelt esimesele sambale
  Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
  Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
  Kõik arvamuslood
  Vastutustundlik ettevõtlus
  Kõik kategooria artiklid
  Investor
  Autoaktsiad: GM rõõmustas investoreid, Tesla kurvastas
  USA börsidel noteeritud autofirmade kolmanda kvartali müügitulemused paranesid nii General Motorsil kui ka Teslal, kuid viimase aktsia läks uudise peale langusse.
  USA börsidel noteeritud autofirmade kolmanda kvartali müügitulemused paranesid nii General Motorsil kui ka Teslal, kuid viimase aktsia läks uudise peale langusse.
  Kõik investeerimisteemad
  Reaalajas börsiinfo
  • HETKEL EETRIS:
  Kuula otse
  Majandustulemused
  Lemeks teenis möödunud aastal rekordilise käibe ja kasumi
  Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
  Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
  KÕIK MAJANDUSTULEMUSED
  Juhtimine
  LinkedIni ekspert juhtidele: tehke rohkem kisa ja kära, hoiate raha kokku
  Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
  Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
  Kõik juhtimise artiklid
  Ukraina
  Hirmust tuleb rääkida, et seda mitte karta
  Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
  Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
  Kõik Ukraina artiklid
  Triniti õigusblogi
  Kõik kategooria artiklid
  Suur lugu
  Kõik suured lood
  Sisuturundus
  Sisuturundus
  Kõik artiklid
  Elektri universaalteenuse hinnaarengu määrab saastekvoodi turg
  Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.
  Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.
  Kõik Äripäeva artiklid
  Sisustaja
  Kõik kategooria artiklid
  Üritused
  Üritused
  Koolitused
  Koolitused
  Kõik artiklid
  Kõik Äripäeva artiklid

  Rikaste TOP

  Vaata, kes on Eesti 500 jõukamat inimest

  Olulisemad lood

  Raadiosaated
  LinkedIni ekspert juhtidele: tehke rohkem kisa ja kära, hoiate raha kokku
  Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
  Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
  Kõik raadiosaated
  Sisuturundus
  Sisuturundus
  Küberturvalisus
  Kõik kategooria artiklid
  Äripäeva TOPid
  Kõik TOPid
  Kõik artiklid
  Oluline võit Ukrainale: vene väed suruti Lõmanist välja
  Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.
  Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.
  Kõik Äripäeva artiklid

  Küpsised

  Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

  Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.