• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viisnurga III kvartali kasum kukkus 50

  Kolmandas kvartalis toimunud puhaskasumi languse taga on Viisnurga uue äriüksuse ? liimpuiduvabriku poolt teenitud kahjum koos intressikuludega 5 miljonit krooni.
  Ettevõtte teiste äriüksuste majandustulemused kolmandas kvartalis jäid eelmise aasta tulemuste tasemele.
  III kvartalis oli ettevõtte käive 95,8 miljonit krooni ehk 16 protsenti rohkem kui möödunud aasta samal perioodil.
  ASi Viisnurk selle aasta 9 kuu realiseerimise netokäibeks kujunes 239,4 mln krooni ning puhaskasumiks 23,7 mln kr.
  Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvas ettevõtte käive 17,5 protsenti, 9 kuu puhaskasum on jäänud eelmise aastaga samale tasemele.
  Suusavabriku 9 kuu käive 52,3 miljonit krooni, jäädes mullusele tasemele. Suusavabrik teenis aruandeperioodil 6 mln krooni kasumit, mis on 5 enam kui eelmise aasta samal ajal.
  Mööblivabriku netokäive oli 9 kuuga rekordiline ? 110,5 mln krooni ehk 30 suurem kui eelmisel aastal samal ajal. Kasumit teenis mööblivabrik aruandeperioodil 18,2 mln krooni ehk 26 enam kui mullu.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.