• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nokia turuväärtus taas üle 100 mld euro

  Helsingi börsil tõusis kolmapäeval Nokia turuväärtus taas üle 100 miljardi euro taseme. Aktsia hind tõusis päevaga 0,53 protsendi võrra, 24,48 euro tasemele.
  Sonera aktsia ei saanud varem langust pidama, nüüd jätkab aktsia aina tõusu. Teisipäevasele 26protsendisele tõusule lisas aktsia kolmapäeval 15,38protsendilise tõusu 6,15 euro tasemele. Pärast esmaspäeval teatavaks tehtud majandustulemusi on ettevõtte aktsia tõusnud 53 protsendi võrra.
  Helsingi börsil edestasid eile tõusvad aktsiad langejaid suhtega 65 : 45, 25 aktsia hind jäi muutumatuks. Aktsiaturu päevakäive oli kõrge ? 747 miljonit eurot.
  Ühendriikide aktsiaturul valitseb olukord, kus mõnel päeval räägitakse, et kõik teavad siberi katku nakatumise juhtumitest ja käimasolevast sõjast ning aktsiaturg on juba sellega harjunud, kuid järgmisel vapustavad turgu uued siberi katku juhtumid.
  Teisipäev oli taas siberi katku päev, mil Dow Jonesi tööstuslik keskmine langes 0,39 võrra 9340,08 punktile, S&P 500 0,47 võrra 1084,78 punktile ning Nasdaq 0,21 võrra 1704,43 punktile.
  Kolmapäeval alustasid aktsiaturud ettevaatlikult. Kell 18 oli ainsa peamise indeksina plussis Nasdaq, tõustes 1,09 protsenti, 1723,02 punktile. Dow Jonesi tööstuslik keskmine oli samal ajal langenud 0,21 protsendi võrra, 9320,01 punktil, ning S&P 500 indeks 0,02 protsendi võrra 1084,53 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.