Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  MicroLinkil õnnestus siiski arvutitootja liidrikoht säilitada

  MicroLink Arvutid müüs oktoobris 1 949 arvutit ja serverit, mis on 17% võrra enam kui septembris. Eestis müüdi 1503 arvutit ja 454 arvutit Lätis.

  Eesti suuruselt teine arvutitootja AS Ordi müüs oktoobris 1346 arvutit, mis oli ettevõtte läbi aegade parim tulemus. Eelmise aasta oktoobris tootis Ordi 855 ja MicroLink 1281 arvutit.
  MicroLinki ärimüügi divisjoni konsolideeritud käive moodustas esialgsetel andmetel oktoobris 36 miljonit krooni, mis on 12% protsendi võrra suurem kui septembris, teatas ASi MicroLink Arvutid tootejuht Mart Sepp.
  Interneti müügikanali arvutid.com käive moodustas 2,6 miljonit krooni.
  MicroLink Arvutid juhataja Mait Rahi sõnul oli oktoobris enimmüüdud arvutimudel Pentium 4 protsessoriga. Pentium 4 protsessoriga süsteemide müügi osakaal MicroLinki arvutite kogumüügist Eestis oktoobris oli 35%.
  MicroLinki ärimüügi divisjoni juht Aivar Paalbergi hinnangul olid oktoobri tulemused ootuspärased.
  'Jaemüügi sulgemisele järgnenud lühiajaline käibe langus on asendunud kasvuga,' ütles Paalberg. 'Lisaks brutokasumi kasvule on rõõmustav trend ka selle struktuuri muutus. Divisjonis edasimüügiga tegelevad ettevõtete müügis on üha suurem osa äriklientidele suunatud teenustel.'
  Ärimüügi divisjon teenis oktoobris 0,4 miljonit krooni netokasumit.
  MicroLinki ärimüügi divisjon on üks viiest divisjonist MicroLinki grupis. Divisjoni kuuluvad MicroLink Arvutid ja MicroLink Astrodata Eestis ning MicroLink Datori ja VAR Lätis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Teflonametnik, kel jäigi vastutus võtmata
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kolmapäeval otsis USA aktsiaturg suunda, nafta hind langes
Kolmapäeval kõikus USA aktsiaturg plussi ja miinuse vahel ning päev lõpetati väikeses miinuses, kui investorid ootasid järgmisi märke majanduse suundumusest ning keskpankade juhid rääkisid inflatsiooniga võitlemisest.
Kolmapäeval kõikus USA aktsiaturg plussi ja miinuse vahel ning päev lõpetati väikeses miinuses, kui investorid ootasid järgmisi märke majanduse suundumusest ning keskpankade juhid rääkisid inflatsiooniga võitlemisest.
Tallinna kommunaalameti igavene juht paneb ameti maha
Linnasüsteemis 46 aastat töötanud, neist 25 aastat Tallinna keskkonna- ja kommunaalametit juhtinud Ain Valdmann teatas, et paneb alates 1. oktoobrist ameti maha.
Linnasüsteemis 46 aastat töötanud, neist 25 aastat Tallinna keskkonna- ja kommunaalametit juhtinud Ain Valdmann teatas, et paneb alates 1. oktoobrist ameti maha.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Vanemahüvitise lõhe oli läbi aastate väikseim
Statistikaameti andmetel oli keskmine vanemahüvitise suurus eelmisel aastal naistel 1205 eurot ning meestel 1463 eurot kuus. Kokku sai eelmisel aastal vanemahüvitist 38 882 eestlast, kellest kolmandik olid mehed.
Statistikaameti andmetel oli keskmine vanemahüvitise suurus eelmisel aastal naistel 1205 eurot ning meestel 1463 eurot kuus. Kokku sai eelmisel aastal vanemahüvitist 38 882 eestlast, kellest kolmandik olid mehed.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.