• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viking Lotto hiigeljackpot on suurendanud piletimüüki neli korda

  Eile õhtuse seisuga on Viking Lotto pileteid müüdud üle 4 korra rohkem tavapärasest müügist, teatas Eesti Loto avalike suhete juht Piret Kütt.

  Kokku on Viking Lotto pileteid müüdud alates möödunud nädala neljapäevast 1,5 miljoni krooni eest, möödunud nädalal müüdi samal perioodil pileteid 333 tuhande krooni eest. Seni suurima, 34 miljoni kroonise jackpoti ajal, müüdi pileteid üle poole miljoni krooni eest.
  Täna on oodata veel rekordilist müüki, sest enamasti ostetaksegi Viking Lotto piletit viimasel päeval. Möödunud aasta detsembrikuus jackpoti võitnud pilet osteti viimasel päeval mõni tund enne müügi lõppemist.
  Tänase 45 miljoni kroonise jackpoti suurus tulenes seekord põhjamaade ühisest otsusest lisada tavapärasele jackpotile 1,5 miljonit eurot.
  Viking Lotto pileteid on võimalus osta täna õhtul kella seitsmeni. Loosimine kantakse üle Eesti Televisioonis kell 20.55.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Aasia aktsiaturud on langemas
Aasia aktsiaturud on täna langenud, sest bitcoini hinnarekordi ja USA aktsiaturgude tõusuga seotud optimism leevenes ja seda hakkasid asendama värsked mured Hiina kinnisvarasektori pärast, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud on täna langenud, sest bitcoini hinnarekordi ja USA aktsiaturgude tõusuga seotud optimism leevenes ja seda hakkasid asendama värsked mured Hiina kinnisvarasektori pärast, vahendab Reuters.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Raadiohommikus: verivärsked kommentaarid Coop Panga majandustulemustele
Äripäeva raadio hommikuprogrammis värsked teated buumivast börsist ja ähvardavatest koroonapiirangutest. Hommikul kell 8.00 avalikustab Coop Pank värsked majandustulemused, saame teada, kas kasum ja kasvud on sama tugevad, nagu olid sel nädalal LHV-l. Kell 8.05 on küsimustele vastamas pangajuht Margus Rink.
Äripäeva raadio hommikuprogrammis värsked teated buumivast börsist ja ähvardavatest koroonapiirangutest. Hommikul kell 8.00 avalikustab Coop Pank värsked majandustulemused, saame teada, kas kasum ja kasvud on sama tugevad, nagu olid sel nädalal LHV-l. Kell 8.05 on küsimustele vastamas pangajuht Margus Rink.