• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartu Õlletehas annab ligi veerandi Olvi OY kontserni müügist

  Tartu Õlletehase omanik Olvi OY teatas Helsingi börsile, et ta tütarettevõtte õlletehase 9. kuu käive kasvas aastaga ligi 15% ning tõusis 287 mln kroonini, mis annab Olvi OY kontserni kogukäibest ligi 24%.

  Olvi OY kontserni kogukäive kasvas sama perioodi jooksul 15,2%, jõudes 1,2 mld kroonini. Puhaskasum kerkis 28%, tasemeni 121 mln krooni.
  Tartu Õlletehase koduturu müük kasvas Olvi sõnul 9. kuuga 18%. Ettevõte töötas suvekuudel täisvõimsusel ning juulis ei suudetud nõulust rahuldada, mis tõi veidi alla ettevõtte osakaalu Eesti õlleturul.
  Tartu Õlletehase 9. kuu kogumüük kasvas 21% ehk 39,8 mln liitri tasemeni.
  Ettevõte osakaal Eesti õlleturul on hinnanguliselt 36%, siidrijookide hulgas 56% ja long-drinkide osas 42%.
  Olvi OY aktsia on hea uudise peale kerkinud kella 12:07 Helsingi börsil 3,1%, tasemeni 18,60 eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.