• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lucentil probleemid fiiberoptika üksuse müügiga

  Telekommunikatsioonigigant Lucent Technologies Inc. müüb fiiberoptika allüksust väiksema summa eest kui esialgu kavandatud 2,75 mld dollarit(48,9 mld krooni), teatab Wall Street Journal.

  Ajalehe sõnul peavad Jaapani ettevõtted Furukawa Electric Co., CommScope Inc. <GR#US.ctv> ja Corning Inc. <GR#US.glw> , kes juulis nõustusid fiiberoptika üksust ostma, läbirääkimisi 10 protsendilise hinna alandamise üle. Kindlat summat, mida üksuse eest ollakse nõus pakkuma paika pole veel pandud. Murray Hill Lucentist keeldus kommentaare tehingu kohta andmast öeldes vaid, et tehingut teostatakse.
  Esialgsete tingimuste kohaselt pidi Lucent Technologies müüma üksuse Furukawale $2,525 mld (44,9 mld rooni) eest ja saama $225 mln (4 mld krooni) Corningult Hiinas asuva üksuse eest. CommScope pidi esialgsete plaanide kohaselt moodustama Furukawaga kaks ühisettevõtet ja investeerima $600 - 700 mln (10,7 - 12,4 mld krooni). CommScope plaanib investeerida hetkel aga vaid $250 mln (4,4 mld krooni).
  Lucent Technologies tõusis eile 8,58 protsenti sulgudes $7,85 tasemel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Bigbanki varade maht ületas esmakordselt miljardi piiri
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.