• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaugküttega liitujab Kohtla-Järvel suuri soojatarbijaid

  AS Kohtla-Järve Soojuse kaugküttevõrguga on liitunud ja liitumas mitmed uued suured soojatarbijad.

  Oktoobrikuust liitus kaugküttevõrguga Eesti Põlevkivi kontserni kuuluv AS Mäetehnika Jõhvis asuv toomisbaas, mis hakkab aastas tarbima kuni 7000 MWh
  soojusenergiat.
  Kaugkütet hakkab tarbima kevadel Ahtmes käivituv Baltika Gruppi kuuluv AS Virulane uus õmblustsehh. Õmblustsehh hakkab soojust tarbima 2002.a. märtsis. Praegu käivad soojustrassi ümberehitustööd uue kliendi soojusvõrguga liitumiseks.
  14. novembril sõlmiti Kohtla-Järve linnavalitsuse ja AS Kohtla-Järve Soojus vahel liitumisleping Ahtme rajatava spordihoone kaugküttega varustamiseks. Kaugküttevõrguga liitumisel on investeeringuid vaja teha 140 000 krooni eest, s.o. muretseda soojussõlm. Liitumistasu AS Kohtla-Järve Soojus Ahtme spordihoonelt ei nõua.
  AS Kohtla-Järve Soojus juhatuse esimehe Toomas Niinemäe sõnul näitavad värsked kaugküttevõrguga liitujad oma otsustega, et kaugküte on endiselt konkurentsivõimeline.
  'Heameel on tõdeda, et uute objektide käikuandmisel teevad omanikud tõsisemat pikaajaliste halduskulude analüüsi, sellega ühtlasi tõstes ka oma ettevõtte konkurentsivõimet,' lisas Toomas Niinemäe.
  AS Kohtla-Järve Soojus on Eesti suuruselt teine soojusvõrguettevõte, mis
  varustab soojusenergiaga Kohtla-Järve ja Jõhvi linnade rohkem kui 60 000eratarbijat ja 320 ettevõtet ja asutust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Marili Niits: mida teha, et suvepuhkuste periood ei võtaks rohkem energiat, kui vastu annab?
Suvine töökorraldus peaks pöörama tähelepanu asendusülesannete õiglasele ja realistlikule jaotusele, et puhkusele suunduv töötaja saaks olla kindel, et kõik vajalik saab ka tema äraolekul tehtud, kirjutab
Suvine töökorraldus peaks pöörama tähelepanu asendusülesannete õiglasele ja realistlikule jaotusele, et puhkusele suunduv töötaja saaks olla kindel, et kõik vajalik saab ka tema äraolekul tehtud, kirjutab
Metallid kukkusid halvimasse kvartalisse pärast eelmist finantskriisi
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Soome tarbijate usk tulevikku varises kokku
Kui tänavu peaks Soome reisijate häälekat vestlust Tallinna tänavatel väheks jääma, siis pole imestada midagi: tarbijate nii nõrka kindlust majandusolukorra suhtes sealne statistika ei mäletagi.
Kui tänavu peaks Soome reisijate häälekat vestlust Tallinna tänavatel väheks jääma, siis pole imestada midagi: tarbijate nii nõrka kindlust majandusolukorra suhtes sealne statistika ei mäletagi.
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim logistika-, metalli- ja puidusektorit
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim Eesti logistika-, metalli- ja puidusektorit, kus teistest riikidest pärit asenduskaubad on enam kui veerandi võrra kallimad, selgub Arenguseire Keskuse lühiraportist.
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim Eesti logistika-, metalli- ja puidusektorit, kus teistest riikidest pärit asenduskaubad on enam kui veerandi võrra kallimad, selgub Arenguseire Keskuse lühiraportist.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.