• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Office XP täieneb eestikeelse Exceliga

  Kui mõni kuu on kasutajad juba harjutanud end eestikeelse kontoritarkvaraga Outlook ja Word, siis 1. detsembrist võib ka tabelarvutust teha emakeeles. Office XP lokaliseeritud versiooni 1. detsembril ilmuv tooteuuenduspakett sisaldab ka eestikeelset tabelarvutusprogrammi Excel.
  Kõik Office XP kasutajad, kellel on 1. detsembriks lokaliseeritud Office?i litsents, saavad tooteuuenduspaketi CD-plaadi tellida vaid saatekulude eest. Tellida saab uuendust Eesti Microsoft Fullfilment House?ist.
  Wordi ja Outlooki tõlkis eesti keelde Tilde tõlkebüroo, sama firma on eestindanud ka uue Exceli.
  Microsofti Balti turundusspetsialisti Pilkku Aasma sõnul on firmadel, kes kaaluvad üleminekut lokaliseeritud Office?ile või kes tegelevad oma tarkvara legaliseerimisega, seda majanduslikult tulusam teha 2001. aasta jooksul. ?Seoses Microsofti Euroopa hinnapoliitika ühtlustamisega kallinevad 1. jaanuarist 2002 Microsofti tooted kogu Baltikumis Venemaa, Bulgaaria ja Rumeenia hinnagrupi tasemeni.?
  Office XP eestikeelne versioon, milles on eestikeelne Word ning Outlook, ilmus müügile 30. augustil 2001. aastal. Selle tarkvara kasutajatel oli seni harjumatu ühe levinuima kontoritarkvara Exceli avamisel taas inglise keelele minna, samal ajal kui Word ja Outlook olid eestikeelsed. Alates 1. detsembrist aga saab enim kasutatavate kontoriprogrammidega hakkama eesti keeles. Lätis ja Leedus ilmub emakeelne Outlook 2002. aasta lõpuks.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Morgan Stanley strateeg: tulekul korrektsioon või karuturg
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.