Office XP täieneb eestikeelse Exceliga

ÄP 22. november 2001, 00:00

Kui mõni kuu on kasutajad juba harjutanud end eestikeelse kontoritarkvaraga Outlook ja Word, siis 1. detsembrist võib ka tabelarvutust teha emakeeles. Office XP lokaliseeritud versiooni 1. detsembril ilmuv tooteuuenduspakett sisaldab ka eestikeelset tabelarvutusprogrammi Excel.

Kõik Office XP kasutajad, kellel on 1. detsembriks lokaliseeritud Office?i litsents, saavad tooteuuenduspaketi CD-plaadi tellida vaid saatekulude eest. Tellida saab uuendust Eesti Microsoft Fullfilment House?ist.

Wordi ja Outlooki tõlkis eesti keelde Tilde tõlkebüroo, sama firma on eestindanud ka uue Exceli.

Microsofti Balti turundusspetsialisti Pilkku Aasma sõnul on firmadel, kes kaaluvad üleminekut lokaliseeritud Office?ile või kes tegelevad oma tarkvara legaliseerimisega, seda majanduslikult tulusam teha 2001. aasta jooksul. ?Seoses Microsofti Euroopa hinnapoliitika ühtlustamisega kallinevad 1. jaanuarist 2002 Microsofti tooted kogu Baltikumis Venemaa, Bulgaaria ja Rumeenia hinnagrupi tasemeni.?

Office XP eestikeelne versioon, milles on eestikeelne Word ning Outlook, ilmus müügile 30. augustil 2001. aastal. Selle tarkvara kasutajatel oli seni harjumatu ühe levinuima kontoritarkvara Exceli avamisel taas inglise keelele minna, samal ajal kui Word ja Outlook olid eestikeelsed. Alates 1. detsembrist aga saab enim kasutatavate kontoriprogrammidega hakkama eesti keeles. Lätis ja Leedus ilmub emakeelne Outlook 2002. aasta lõpuks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing