Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lõuna-Eesti suusakeskused meelitavad fanaatikuid

  Mäesuusahuvilistel on võimalus Lõuna-Eesti suusakeskustes talvemõnusid nautida möödunud nädalavahetusest, Eesti suurim mäesuusakeskus Kuutsemäel avab suusanõlvad laupäeval, kirjutab Eesti Päevaleht.

  ?Olime esimesed avajad,? ütles Ansomäel opereeriva OÜ Landberg juhatuse esimees Aivar Kullamaa. Suusakeskuse mitteametlik avamine toimus nädalavahetusel.
  Kullamaa sõnul olid esimesed külastajad suusafanaatikud, kes mäesuusatamisega aktiivsemalt tegelevad. Kokku käis esimestel päevadel mäel umbes sada inimest. Ansomäe külastajate päevane tipphulk ulatub 200-300 inimeseni.
  Kullamaa sõnul hakkavad suusakeskust külastatavate inimeste hulgas silma lõunanaabrid lätlased.
  Kütioru puhkekeskuse juhi Endel Talve sõnul võtab suusakeskus kliente juba vastu, kuigi keskuse ametlikku avamist pole toimunud.
  ?Ametlik avamine sõltub lumeoludest. Kui lund tuleb ning ka piisavad miinuskraadid olemas on, siis soovime keskuse avada mitte enne kahte nädalat,? lausus Talv.
  Tema sõnul seab Kütioru suusakompleks üksikklientidele majutuse osas piirangud. ?Meil on ainult 36 majutuskohta ning seepärast eelistame gruppe, majutusbaas ei võimalda praegu pere- ja grupipuhkusi võrdväärselt pakkuda,? sõnas Talv. Tema sõnul kavatseb puhkekeskus rajada lisaks praegusele majutuskompleksile juurde kahe pere ökomaju, mis sobivad paremini perepuhkuseks. ?Praegu on nädalalõpud üle koormatud, kuid nädalasisene aeg on suhteliselt tühi,? tunnistas puhkekeskuse juht.
  Talve sõnul püüab puhkekeskus Venemaa ja Läti mäesuusatajate gruppe, kellele pakutakse odavate hindadega nädalasiseseid aegu.
  Kuutsemägi avab nõlvad suusahuvilistele 1. detsembril. ?Esialgu avame kaks nõlva,? märkis Kuutsemäe puhkekeskuse tegevdirektor Peeter Ilmas. Puhkekeskusel on seitse nõlva.
  Sel aastal pakub Kuutsemägi uuendusena renni lumelaua-sõiduks. Samuti täiustatakse tõstukeid.
  Kas Munamäe puhkekeskus avab sel hooajal suusanõlvad, on veel lahtine, kuna keskuse omandi küsimustes valitseb segadus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
DelfinGroupi poolaasta mahud kasvasid järsult
AS DelfinGroupi esimene poolaasta oli ettevõtte ajaloos edukaim periood laenu väljastamisel ja kasutatud kaupade müügis.
AS DelfinGroupi esimene poolaasta oli ettevõtte ajaloos edukaim periood laenu väljastamisel ja kasutatud kaupade müügis.
Nelja Eesti juhi teed tippu - kriisiloits, ettemääratus ja õpetaja võimendus
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Stroomi ranna suplusalalt avastati raske kütteõli reostus
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
Verston võitis 10 miljoniga Võrumaa teede riigihanke
Taristuehitaja Verston sõlmis transpordiametiga lepingu, mille kohaselt hakkab Verston järgmisel viiel aastal hooldama 1250 kilomeetrit Võrumaa peamisi maanteid.
Taristuehitaja Verston sõlmis transpordiametiga lepingu, mille kohaselt hakkab Verston järgmisel viiel aastal hooldama 1250 kilomeetrit Võrumaa peamisi maanteid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.