• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lõuna-Eesti suusakeskused meelitavad fanaatikuid

  Mäesuusahuvilistel on võimalus Lõuna-Eesti suusakeskustes talvemõnusid nautida möödunud nädalavahetusest, Eesti suurim mäesuusakeskus Kuutsemäel avab suusanõlvad laupäeval, kirjutab Eesti Päevaleht.

  ?Olime esimesed avajad,? ütles Ansomäel opereeriva OÜ Landberg juhatuse esimees Aivar Kullamaa. Suusakeskuse mitteametlik avamine toimus nädalavahetusel.
  Kullamaa sõnul olid esimesed külastajad suusafanaatikud, kes mäesuusatamisega aktiivsemalt tegelevad. Kokku käis esimestel päevadel mäel umbes sada inimest. Ansomäe külastajate päevane tipphulk ulatub 200-300 inimeseni.
  Kullamaa sõnul hakkavad suusakeskust külastatavate inimeste hulgas silma lõunanaabrid lätlased.
  Kütioru puhkekeskuse juhi Endel Talve sõnul võtab suusakeskus kliente juba vastu, kuigi keskuse ametlikku avamist pole toimunud.
  ?Ametlik avamine sõltub lumeoludest. Kui lund tuleb ning ka piisavad miinuskraadid olemas on, siis soovime keskuse avada mitte enne kahte nädalat,? lausus Talv.
  Tema sõnul seab Kütioru suusakompleks üksikklientidele majutuse osas piirangud. ?Meil on ainult 36 majutuskohta ning seepärast eelistame gruppe, majutusbaas ei võimalda praegu pere- ja grupipuhkusi võrdväärselt pakkuda,? sõnas Talv. Tema sõnul kavatseb puhkekeskus rajada lisaks praegusele majutuskompleksile juurde kahe pere ökomaju, mis sobivad paremini perepuhkuseks. ?Praegu on nädalalõpud üle koormatud, kuid nädalasisene aeg on suhteliselt tühi,? tunnistas puhkekeskuse juht.
  Talve sõnul püüab puhkekeskus Venemaa ja Läti mäesuusatajate gruppe, kellele pakutakse odavate hindadega nädalasiseseid aegu.
  Kuutsemägi avab nõlvad suusahuvilistele 1. detsembril. ?Esialgu avame kaks nõlva,? märkis Kuutsemäe puhkekeskuse tegevdirektor Peeter Ilmas. Puhkekeskusel on seitse nõlva.
  Sel aastal pakub Kuutsemägi uuendusena renni lumelaua-sõiduks. Samuti täiustatakse tõstukeid.
  Kas Munamäe puhkekeskus avab sel hooajal suusanõlvad, on veel lahtine, kuna keskuse omandi küsimustes valitseb segadus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.