• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna Soojuse rendilevõtja langes Leedus väljapressimise ohvriks

  Prantsuse energeetikaettevõte Dalkia, mis võitis nii Tallinna Soojuse kui ka Vilniuse suurima soojatootja rendikonkursi, on sattunud poliitilise väljapressimise ohvriks Leedus, teatas The Baltic Times.

  Vilniuse linnapea Arturas Zuokase teatel pressisid kolm Leedu Rahvusliku Edupartei liiget, nende hulgas Edupartei juht ja Leedu parlamendiliige Egidijus Klumbys Dalkialt oma partei jaoks välja raha, ähvardades vastasel juhul diskrediteerida Prantsuse ettevõtet Leedu meedias ja muuta selle osalemine Vilniuse soojafirma rendikonkursil võimatuks.
  Kui Dalkia keeldus poliitikute soovi täitmast ja kuulutati rendikonkursi võitjaks algatas Klumbys Leedu parlamendis menetluse rendikonkursi tühistamiseks.
  Zuokas avalikustas ka Dalkia poolt salvestatud telefonikõne lindistuse, mis sisaldas varjatud ähvardusi Dalkia aadressil. Väljapressimist on kinnitanud ka Dalkia esindaja. Vilniuse linnapea teatas, et ta on juba esitanud vastavad materjalid kaitsepolitseile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Madis Müür: Funderbeami puhul on hirm laes ja hinnad huvitavad. Aga kuidas Buffett ütleski?
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
Äkki võib vaikusehetke Funderbeamis näha mitte maailma lõpuna, vaid hoopis võimalusena, küsib investor Madis Müür vastukajana investor Toomase kommentaarile, milles too arutleb, kas rahapaigutustega nimetatud platvormil on tõesti nii hullusti, kui osaku hinnast paistab. Müürilgi on Funderbeami portfell n-ö vee all.
El-Erian: Föderaalreserv peaks inflatsiooni tõttu kohe kurssi muutma
Majandusteadlase ja ülemaailmse finantsteenuste ettevõtte Allianzi peamise majandusnõuniku Mohamed El-Eriani sõnul peaks Föderaalreserv tunnistama, et inflatsioon ei ole ajutine ning viivitamatult jala gaasipedaalilt maha võtma, vahendab Bloomberg.
Majandusteadlase ja ülemaailmse finantsteenuste ettevõtte Allianzi peamise majandusnõuniku Mohamed El-Eriani sõnul peaks Föderaalreserv tunnistama, et inflatsioon ei ole ajutine ning viivitamatult jala gaasipedaalilt maha võtma, vahendab Bloomberg.
Täna õhtul on elekter tavapärasest 10 korda kallim
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Novembri lõpp tõi Eestisse uued elektri hinnarekordid, täna on päeva keskmine hind 264 eurot megavatt-tunni ehk 26 senti kilovatt-tunni eest.
Advokaadibüroode TOP 2: aegade parim aasta tuleb tänavu
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.
Walless rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.