Uninet pole uute sidumishindadega rahul

11. detsember 2001, 17:07

Eesti Telefoni konkurendi ASi Uninet telefoniteenuste direktori Ardi Aolaiu hinnangul on Eesti Telefoni uued sidumishinnad liiga kõrged.

'Selge see, et need hinnad on liiga kõrged,' ütles Aolaid. 'Me ei ole nende hindadega rahul. Sidumisminuti hind ei peaks olema kõrgem kui 14 senti.'

ET esitas sideametile uued sidumishinnad, mis on 12 senti kohalikul tasandil ja 16 senti riiklikul tasandil minuti eest, mis on sideameti hinnangul liiga kõrged hinnad ja peaks olema vastavalt 11 ja 15 senti.

'Muidugi need hinnad on odavamad, kui enne telekommunikatsiooniseaduse muudatust, aga situatsioonid ei ole päris võrreldavad, siis olid kohalikud kõned ja riigisisesed kõned eraldi,' sõnas Aolaid. 'Me võime öelda mida tahes, aga Eesti Telefon ütleb oma hindu ja me noogutame isegi kui me pole nendega rahul, sest meil pole eriti valikut. Tarbijale sellest midagi halba ei tule, meie peame lihtsalt rohkem raha kulutama.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing