• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aktsiaturg lõpetas nädala langusega

  Nädala viimasel päeval jätkus Tallinna börsil neljapäeval alanud aktsiahindade laiahaardeline allatriivimine, kuid juba märksa kiiremas tempos. Enamik liideraktsiaid odavnes keskmiselt protsendi jagu. Kõige kehvemini läks Norma ja Eesti Telekomi aktsial.
  Lõppenud nädalal kuulujuttude tõmbetuules kõikunud Norma aktsia kaotas päevaga 1,2 ning sulgus enda jaoks viimase kuu ühel aktiivseimal börsipäeval 51,50 kroonil. Kolme päevaga odavnes väärtpaber ligi 4 võrra.
  Kuigi väikeinvestorid näitasid eile üles tavapärasest suuremat aktiivsust, ei pääsenud kuiva nahaga ka teised enam-vähem korralikult kaubeldavad väärtpaberid.
  Eesti Telekomi aktsia joondus ühele joonele tehnoloogiasektori ettevõtete kasumihoiatuste tulva all vajuma hakanud Euroopa telekomisektoriga.
  Siiski polnud Eesti Telekomi aktsia kaotus väga suur. Väärtpaber taandus päevaga 1,5, sulgudes 68,25 kroonil. Sellest aga piisas, et nullida ära kogu detsembrikuu esimese nädala tõusunumbrid.
  Sarnane oli olukord ka Euroopa börsidel, kus reedese päeva kogulangus jäi väiksemaks, kui hommikul eeldati.
  Näib, et investoritel on usk peatsesse majanduse paranemisse nii tugev, et jõutakse negatiivse uudiste tulva all veel nii vapralt aktsiahindu langemast hoida.
  Kolmapäeval 160 krooni joone ära katsunud, kuid neljapäeval juba kergeid nõrgenemismärke näidanud Hansapanga aktsia seis muutus reedel märgatavalt halvemaks. Väärtpaber odavnedes päevaga täpselt protsendi jagu ning lõpetas nädala 158,15 kroonil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Vähemalt viis head ja paljulubavat investeerimisideed
Äripäeva raadio kuulajate lemmiksaated toovad kuulajateni nii head investeerimisideed kui ka viisid, kuidas ükssarvikud ja mitmekordne tootlus üles leida. Siin on nädala viis Äripäeva raadio kuulajate lemmikut, mida tasub kuulata.
Äripäeva raadio kuulajate lemmiksaated toovad kuulajateni nii head investeerimisideed kui ka viisid, kuidas ükssarvikud ja mitmekordne tootlus üles leida. Siin on nädala viis Äripäeva raadio kuulajate lemmikut, mida tasub kuulata.