Inge Rumessen • 19. detsember 2001 kell 10:23

Linnavalitsus hakkab koostama uut eelarveprojekti

Tallinna linnavalitsus võtab volikogust tagasi järgmise aasta linnaeelarve projekti ning hakkab ette valmistama uut, mis peab valmis olema 2. jaanuariks, teatab Raepress.

Linnapea Edgar Savisaare sõnul soovib linnavalitsus, et eelarveprojekt jõuaks 7. jaanuariks volikogu rahanduskomisjoni koosolekule ja 10. jaanuaril esimesele lugemisele volikogu istungile ning et 24. jaanuaril saaks volikogu linnaeelarve kinnitada.

Võrreldes senise eelarveprojektiga kaalutakse kärpeid nii tegevuskuludes kui ka investeeringutes, samuti seda, kuidas realiseerida eelarves mitmeid linnavalitsuse olulisemaid kavatsusi, mille hulgas on näiteks programmi 'Kohustused peremeestele' läbiviimine linnapildi korrastamiseks, Tallinna esinduse taastamine Brüsselis või e-valimiste korraldamine.

Hetkel kuum