Toomas Hõbemägi • 8. veebruar 2002 kell 14:29

Lätlased paluvad NBCd seekord neid, mitte reklaami näidata

Lätlased on pöördunud USA telejaama NBC poole palvega näidata Läti sportlaste sissemarssi Salt Lake City Olümpiastaadionile, aga mitte reklaami, nagu on juhtunud viimastel viitel olümpiamängudel, kirjutas The Independent.

USA-s elavad välislätlased on olnud nördinud, et NBC on võtnud neilt võimaluse vaadata Läti sportlaste sissemarssi, ütles Läti Instituudi juht Ojars Kalnins, kelle ülesandeks on Läti propageerimine maailmas.

'Ligi 100 000 välislätlast, kes elavad USA-s, võtavad seda väga isiklikult', lisas Kalnins. 'Kuna 50 aastat ei olnud Lätil oma olümpiavõistkonda, siis on välislätlaste jaoks sellel suur sümboolne tähendus,' ütles Kalnins, kes on olnud ka Läti suursaadik USA-s.

Hetkel kuum