Ülo Toomsalu • 13. mai 2002 kell 6:57

Ülevaade tänastest ajalehtedest

Eesti Päevaleht:

Hansapanga nõukogu liikmed ei kogune erakorraliselt arutama panga juhatuse esimehele Indrek Neiveltile langenud kahtlustusi.

Politsei otsib taga kahte sarimõrvarite Ustimenko ja Medvedjevi Peterburi sõjakoolikaaslast ning neid salaja Eestisse aidanud meest.

Eesti suuremad tanklaketid esitasid majandusministeeriumile eelmisel nädalal pöördumise, milles toetavad enimrikutud bensiini 95 müügilt kadumist järgmise aasta algusest.

Riigikogu liikmed annavad lähipäevil parlamendile üle Euroopa Liiduga ühinemist võimaldava põhiseaduse täiendamise eelnõu, kuid seda teravalt kritiseerinud õiguskantsleri hinnangul võib eelnõu tõsta liitumislepingu põhiseadusest kõrgemale.

Postimees:

Ruslan Nurkejev ja Dmitri Zelinski on Eestit vapustanud ja nädal tagasi Poolas kinni kukkunud väidetava sarimõrvari Juri Ustimenko õpingukaaslased Peterburi sõjakoolist, kes tulid rohkem kui kuu aja eest Eestisse ning on kadunud nagu ka kaks Ustimenkot aidanud noormeest.

Pikka aega kiratsenud Eesti ainus kohvitehas Tartus alustas taas Laura kohvi tootmist, tehase omanikfirma Eesti Pakendi juhatuse liikme Lauri Lajali sõnul peab ettevõte läbirääkimisi ka kohvi eripartiide ekspordiks.

Kaitseminister Sven Mikser on välismaal reisinud igal kolmandal ametisoleku päeval, edestades kahe lähetuspäevaga isegi välisminister Kristiina Ojulandi.

Hetkel kuum