Kadi Heinsalu • 14. juuni 2002 kell 11:42

GT Tarkvara pakub tasuta tarkvaraauditi eelset konsultatsiooni

BSA Eesti komitee liikmesfirma GT Tarkvara pakub 3 kuu jooksul tasuta tarkvaraauditi eelset konsultatsiooni firmadele.

Tasuta nõuanded on mõeldud nendele, kes soovivad saada ülevaadet ettevõttes kasutusel oleva tarkvara legaalsusest.

BSA Eesti komitee juhi, GT Tarkvara juhatuse esimehe Anneli Heinsoo sõnul oli üheks hetkel tehtud pakkumise ajendiks Balti-Ameerika Ettevõtlusfondi poolt tehtud avaldus, mille kohaselt fond hakkab suuremat tähelepanu pöörama laenutaotlejate ja olemasolevate klientide seaduskuulekuse hindamisele.

?BAEF on esimeste finantseerimisasutuste hulgas, kes seoses ühe oma suurkliendi hiljutise vahelejäämisega politseile on mõistnud, et autoriõiguse rikkumine on oluline risk ettevõtte tegevuses. See arusaamine on jõudmas ka mitmete teiste investoriteni ning nende kaudu finantseerimise otsijateni. Seetõttu näeme lähiajal võimalikku tähelepanu kasvu oma tarkvaralitsentside seisukorra suhtes ja tahame praegu anda võimaluse ? kuu jooksul saada tarkvarafirmadest tasuta informatsiooni litsentseerimise ning tarkvaraauditi läbiviimise kohta,? selgitas Heinsoo.

Infot erinevate tarkvaratootjate litsentseerimissüsteemide kohta ja nõu, kuidas tagada, et ettevõte kasutab legaalset tarkvara, saab ka BSA tasuta infoliinilt 0 800 80008080. Auditi-eelne konsultatsioon tarkvarafirmas selgitab lisaks sellele, kas klient vajab täielikku tarkvaraauditit spetsialistide poolt, milline on auditi protsess ja selle läbiviimisele kuluvad ressursid.

Tarkvaraauditeid viivad läbi kõik suuremad tarkvaramüügiga tegelevad firmad Eestis.

Hetkel kuum