18. september 2002 kell 8:27

Nokia Networks jätkab koondamisi

Nokia võrguseadmete haru jätkab koondamisi, Soomes kaotab töö veel 120 baasjaamu ning muid mobiilside seadmeid valmistavat töötajat.

Sellega on Nokia Networks koondanud tänavu 1100 töötajat pärast 4600 inimese koondamist läinud aastal. Tippaegadega võrreldes, mil Nokia Networksi palgal oli 25 000 töötajat, on ligi neljandik töökohti koondatud, vahendas Dagens Nyheter.

Napilt nädal tagasi avalikustatud andmeil kahanes Nokia mobiilsidesüsteemide müük juulis-augustis aasta varasemaga võrreldes 35%. Lisaks telekomioperaatoritele investeerivad sidesüsteemidesse vähem ka avalik sektor ning mitmete riikide valitsused. Nii vähendab Nokia personali ka oma nn Tetra-võrkude harus, koondades 650st töötajast 180. Sellega puudutab Nokia Networksi värske koondamiste laine kokku 300 inimest.

Hetkel kuum