Andres Kärssin • 24. september 2002 kell 12:34

Songisepp: Tallinna Vabaduse puiestee remont saab tähtajaks valmis

Tallinna Säästva Arengu ja Planeerimise Ameti liiklusosakonna juhi Mati Songisepa kinnitusel saab Vabaduse puiestee valmis tähtajaks.

Hoolimata hetkel valitsevast pildist Vabaduse puiesteel kinnitas Songisepp, et Vabaduse puiestee remondi tähtaeg on 1. oktoober ning tee-ehitajate ütluste kohaselt jõuavad nad nad oma tööd ka selleks ajaks lõpetada.

Ta lisas, et hetkel remonditava teelõik kogu pikkuses saanud juba esimese asfaldikihi, samas on osa teejuppidele juba pandud ka viimane asfaldikiht, joonistatud teekattemärgistus ning valgusfooridki vilkuma pandud.

Songisepa sõnul on linn pidevalt tee-ehitajatega kontaktis ning nõuab lepingutes seatud tähtaegade kinnipidamist.

Samas ei osanud Songisepp öelda, kas Kaubamaja ristmiku ehitus saab valmis tähtajaks, 10. oktoobriks. Samaks päevaks peaks valmis saama ka Tartu maantee läbimurre, mis Songisepa sõnul on ka tõenäoline.

Hetkel kuum