• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Tallinna võimuliit jagab kohti ümber

  Keskerakonna kaalukas üleolek Reformierakonnast võib täna-homme algavail läbirääkimistel viia linnavalitsuse kohtade ümberjagamiseni.

  Keskerakonna infojuht Evelyn Sepp ütles, et see on läbirääkimiste küsimus. ?Siis vaadatakse üle, kus ja millises vahekorras muudatusi teha,? lausus ta. ?See tuleb uude koalitsioonileppesse kirjutada ja läbi vaielda.?
  Keskerakonnale kuulub peale linnapea koha kolm abilinnapea kohta. Sama palju on neid Reformierakonnal. Võrdselt on jaotatud ka kaheksa linnaosa vanema kohta ? mõlemal neli.
  Valimispäeva järgsel ööl räägiti eravestlustes Vilja Savisaarest kui võimalikust linnapeakandidaadist, kuna praeguse meeri Edgar Savisaare eesmärk on märtsis tõenäoliselt peaministri koht haarata, kirjutab Eesti Päevaleht. Vilja Savisaar oli abikaasa järel 5597 häälega Tallinnas populaarsuselt teine ja Eesti koguarvestuses kolmas poliitik,.
  Sepa sõnul pole sel teemal veel vesteldud. ?Ent see on vahva spekulatsioon,? märkis ta.
  Vilja Savisaar tunnistas pärast häälte kokkulugemist, et nii võimas edu tuli talle üllatusena. ?Kuid selle nimel on ka palju tööd tehtud,? ütles ta.
  1999. aasta valimistel sai Vilja Savisaar Nõmmel kandideerides 1354 häält.
  Linnapea Edgar Savisaar kinnitas, et kui Mõõdukad maha arvata, pakkusid kõik suuremad erakonnad valimiste eel Keskerakonnale oma kätt ja südant. ?Ei saa aru, miks seda püüti varjata ja teha teistsugust nägu. Aga partnereid ei vahetata ja meie ei ole poliitilised prostituudid,? ütles ta, kinnitades praeguse võimuliidu jätkamist.
  Küsimusele, kas Eesti Päevaleht küsitles Savisaart kui linnapead või tulevast peaministrit, vastas ta, et Keskerakonna esimeest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Läti läheb lukku
Läti valitsus avalikustas plaani, mille järgi kehtestatakse riigis ligikaudu kuuks ajaks ulatuslikud piirangud COVID-19 vastu võitlemiseks, vahendab Läti ringhääling.
Läti valitsus avalikustas plaani, mille järgi kehtestatakse riigis ligikaudu kuuks ajaks ulatuslikud piirangud COVID-19 vastu võitlemiseks, vahendab Läti ringhääling.