• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Betoonist vormiti kunstiteos

  Kunstivaldkonda tungiva näite leiab kontorihoone teise korruse fuajeest, kus pilku vangistavad neli värvilisest lihvitud betoonist plaati, autoriks skulptor Hannes Starkopf. Starkopfi töö on ka lihvitud betoonist skulptuurlaud, mille lauaplaati on süvistatud väikesed valgustid.
  Jüri Kaup, kes E-Betoonelemendis müügiinseneri ametit peab, räägib Starkopfi taiese sünniloost järgmist. ?Osalesime 2000. aastal messil Eesti Ehitab, kus tutvustasime erinevaid betoonpindu. Messikompositsiooni loomisel osales ka Hannes Starkopf ning valmis sai tehtud huvitavaid betoonplaate, mida oli hiljem kahju ära visata. Kõige huvitavamad lahendused valisime välja ning need pandi metallraami,? meenutab Jüri Kaup. Betoonist taieseid eksponeeris Hannes Starkopf ka oma 2000. aasta lõpus toimunud skulptuurinäitusel ?Inimlik võimalus?.
  Jüri Kaup nendib, et mõni klient võtab küll varrukast ja küsib: ?Mis see on?? ?Siis on hea võimalus asjad selgemaks rääkida, sest betoonpindade erinevatest viimistlusvõimalustest ei teata palju,? jutustab Kaup töö ja kunsti seostest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinna börs võttis suuna alla
Tallinna börs oli täna pärast kaks päeva kestnud kiiret tõusu langemas. Kohalikud pangad odavnesid Coopi headele tulemustele vaatamata, suurim langeja oli Ekspress Grupp.
Tallinna börs oli täna pärast kaks päeva kestnud kiiret tõusu langemas. Kohalikud pangad odavnesid Coopi headele tulemustele vaatamata, suurim langeja oli Ekspress Grupp.
Raadiohommikus: kuidas täpselt Enefit Greeni aktsiaga rikastuda?
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Iirimaale pagemine Oliver Kruudat Eestis pankrotist ei päästnud
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.