• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Opositsioon nimetab parlamendi eelarvedebatti farsiks

  Opositsioonisaadikute sõnul on tuleva aasta riigieelarve arutelu muutunud farsiks, kuna kaksikliit ei võta arvesse vastaspoole vähimatki parandust.

  Eile lõpetas parlament kaksikliidu ettepanekul eelarve-eelnõu teise lugemise ja suunas selle edasi kolmandale lugemisele, mille ajal ei saa opositsioon oma muudatusettepanekuid isegi hääletusele panna, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Mõõdukate fraktsiooni esimehe Marju Lauristini sõnul on eelarve menetlemise reform loonud olukorra, kus parlamendil pole enam rolli riigi ühe tähtsama küsimuse üle otsustamisel.
  ?Sisuliselt pole eelarve arutelul parlamendis enam mõtet,? märkis Lauristin. ?Oleme praegu kahjuks tunnistajaks sellele, et Eesti parlament on teinud järjekordse sammu eemaldumaks demokraatiast.?
  Isamaaliidu fraktsiooni esimees Tiit Sinissaar ei mäleta kümne aasta jooksul juhtumit, kus arvestamist ei leia mitte ükski opositsiooni ettepanek. ?Kõik on formalism,? ütles Sinissaar.
  Rahvaliitlase Jaanus Männiku väitel sai ebademokraatlik eelarvemenetlus alguse eelmisest valitsusest, kes baasseaduse lõi. ?See hunt, kelle kolmikliit karja laskis, murrab nüüd täie tõsiduse ja aplusega,? märkis Männik.
  Mõõdukas Rainis Ruusamäe nimetas rahandusministrit Harri Õunapuud ?austatud härra teerullijuhiks?, kes ei ?rulli mitte ainult saalis, vaid tervel Eestimaal?.
  Süüdistusi tõrjunud Õunapuu meenutas, et samasugune metoodika oli kasutusel kolme eelmise aasta eelarvete puhul, kui Keskerakond oli opositsioonis. ?Meie praegu nii siiski ei tee, sest on arvestatud ja tuleb arvestamisele terve rida muudatusettepanekuid,? ütles ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.