• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SLÕL: Priiskava taanlase firmad vaevlevad maksuvõlgades

  Taani ärimehe Gert Jenseni firmad võlgnevad maksuametile ja kütusefirmale kokku üle poole miljoni krooni.

  Eile majanduslehe Äripäev vahel ilmunud Transpordi TOPi kaanefotol istub hirmkallitest Versace?i rõivastes Jensen oma üheksa meetri pikkuses limusiinis. Pildi juures on selgitus, et Jenseni juhitav transpordifirma, aktsiaselts EKV, võitis lehe koostatud autotranspordifirmade TOPi.
  Parimaks autoveofirmaks tunnistatud EKV võlgnes aga eilse seisuga maksuametile 156 693 krooni. Kütusemüüja Jetoil nõuab samalt firmalt ligikaudu 250 000 krooni, millele iga päev lisandub viivis, kirjutab SL Õhtuleht.
  Teine Jensenile kuuluv transpordiettevõte, aktsiaselts Eesti Konteinerteenused ja Depoo, on maksuametile võlgu üle 254 373 krooni. Kokku ületab Jenseni firmade võlakoorem 660 000 krooni.
  Oma nime avaldamisest keeldunud Jetoili töötaja rääkis, et nad müüsid aprillist alates Jenseni autoveofirmale diislikütust. Alguses oli ta viisakas partner, kes küll pidevalt maksmisega kümmekond päeva hilines. ?Aga nüüd ta ütleb lihtsalt, et ei maksa,? rääkis Jetoili töötaja. ?Tunneb ennast nagu kuningas.?
  Praegu on Jetoil Jenseni firmadele kütuse müümise lõpetanud. Jetoli töötaja väidab, et Jenseniga otse suhelda ei saa: ?Hästi ta endale ligi ei lase, räägime sekretäri vahendusel.?
  Gert Jenseni kommentaari ei õnnestunud SL Õhtulehel eile saada. Tema firma kontorist öeldi, et Jensen on haige. Taanlase mobiiltelefon oli välja lülitatud.
  Jensen on varem rääkinud SL Õhtulehele, et kannab ainult VersaceŽi riideid. Kõik, aluspükstest-sokkidest mantlini, on pärit maailmakuulsa moemaja Pariisi-kauplusest.
  Samas intervjuus rääkis Taani kodanik Jensen, et ta ajab äri Eestis, Taanis ja Inglismaal, kuid peamiselt elavat ta Londonis. Eestit väisates peatub ta Tallinnas Narva maantee korteris, mida hindab tõenäoliselt Eesti kalleimaks ja millesse tema firma on investeerinud viis miljonit krooni.
  Kroonika andmetel on klaasvälisuksega korteri kraanid, ukselingid ja mitu mööblidetaili valmistatud 24karaadisest kullast. Ainuüksi korteris paiknev video- ja telerisüsteem maksab 700 000 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
USA aktsiaturg lõpetas jaaninädala ralliga
USA peamised aktsiaindeksid tõusid reedel hoogsalt, lõpetades börsinädala üle kolmeprotsendise tõusuga.
USA peamised aktsiaindeksid tõusid reedel hoogsalt, lõpetades börsinädala üle kolmeprotsendise tõusuga.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Rapla rahvas on uue Risti Kaubanduskeskuse juba hästi omaks võtnud
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Vene Teater otsib sõjakeerises rahupunkti. "Lapsed ei pea teadma, mis on sõda ja surm"
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.