• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Res Publica peibutab Riigikogu valimistel kuulsustega

  Res Publica panustab ? nagu ka esimesena märtsivalimiste nimekirja avalikustanud Keskerakond ? tuntud nimedele.

  Tänasest laupäevani saavad kõik Res Publica 3600 liiget valida erakonda kuulujaid Riigikogu valimisnimekirja, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Aseesimees Ken-Marti Vaheri sõnul on Res Publica esimene erakond Eestis, mis koostab oma nimekirjad eranditult erakonna sisevalimistel. Ainsana on varem paika pandud erakonna esimees Juhan Parts, kes on nimekirjas esimene.
  ?Sisevalimised on tähtsad selleks, et kõik erakonna liikmed saaksid osaleda valimisnimekirjade koostamisel ja et kandidaatide järjekorda ei pandaks paika mõne kitsa ringi poolt,? märkis Vaher. ?Nendes ringkondades, kus praegu kandidaate lubatust vähem, võivad hilisemad kandideerida soovijad lisanduda erakonna eestseisuse otsusega nimekirja lõppu.?
  Isamaaliidu valimisnimekiri on veel toores ning selle lõpliku kinnitamise teeb raskemaks piirkonnaorganisatsioonidele nimekirja koostamise võimaluse andmine.
  Kohalikud soovivad kõrvale suruda aga praegusi Toompea-poliitikuid. Nii näiteks soovib Viljandi piirkond esinumbriks maavanem Helir-Valdor Seederit, kuigi varem on koos Järvamaaga ühe valimisringkonna moodustava piirkonna esinumber olnud Mart Laar. Järvamaa toetus kuulub Laarile ka neil valimistel.
  Kinnitamata andmetel NATO läbirääkimiste juht Jüri Luik ei kandideeri, Virumaa esinumber on ilmselt Aimar Altosaar.
  Rahvaliidu nimekiri selgub 15. detsembriks. ?Meil on põhimõte, et ringkonnad nimetavad ise oma pingerea ja ringkonnas elav ning töötav inimene kandideerib seal,? ütles partei aseesimees Ants Käärma.
  Tallinnas kandideerivad Rahvaliidu ridades endised tipp-sportlased Rein Tölp ja Lembit Teesalu. Samuti otsustas kandideerida Rahvaliitu astunud teede- ja sideministeeriumi endine kanstler Margus Leivo.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Miks kulus Enefiti IPO peale 8 miljonit eurot?
Enefit Greeni börsile tulemine läks maksma ligi 8 miljonit eurot, mis on võrreldav Tallinna Sadama 2018. aasta IPOga, millele kulutati rohkem kui 7 miljonit eurot.
Enefit Greeni börsile tulemine läks maksma ligi 8 miljonit eurot, mis on võrreldav Tallinna Sadama 2018. aasta IPOga, millele kulutati rohkem kui 7 miljonit eurot.
Bolti ja Pipedrive'i loojad investeerisid Eesti idusse, kes võistleb Amazoni ja Google'iga
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.
Eesti idufirma Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt, kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft.
Eesti Energia kavalus: vaidlustes sipleva Tootsi tuulepargi sisse kasvab uus tuulepark
Eesti Energia leidis viisi, kuidas Enefit Green saab ühe osaga senisest Tootsi tuulepargist osaleda taastuvenergia toetuse vähempakkumistel nii, et käib samal ajal kohut tuulepargi teisele osale suurema toetuse väljanõudmiseks.
Eesti Energia leidis viisi, kuidas Enefit Green saab ühe osaga senisest Tootsi tuulepargist osaleda taastuvenergia toetuse vähempakkumistel nii, et käib samal ajal kohut tuulepargi teisele osale suurema toetuse väljanõudmiseks.