• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ühispank langetab üle kahe korra arvelduskonto intressimäärasid

  Ühispank langetab uuest aastast üle kahe korra arvelduskonto intressimäärasid.

  Ühispanga Eesti krooni arvelduskonto intressimäär on alates 1. jaanuarist 2003 0,20 % miinimumjäägilt või 0,25 % keskmiselt jäägilt. Praegu on Ühispangas arvelduskonto intressimäär 0,5% miinimumjäägilt ja 0,75% keskmiselt jäägilt.
  Panga teatel saab Ühispanga klient uuel valida, kas soovib oma kontole rakendada miinimum- või keskmisel jäägil põhinevat intressiarvestust. Väikseim summa, millelt intressi arvestatakse on 1000 krooni kuus.
  'Eurotsoonis, millega seotud oleme, on intressid langustrendis. See on toonud allapoole ka laenuintresse - mis tähendab, et ka deposiidiintresse tuleb kohandada vastavalt turuolukorrale,' põhjendas jaepanganduse divisjoni direktori asetäija Eerika Vaikmäe Koit.
  Intressi arvestatakse kuupõhiselt ja kantakse kliendi arvelduskontole üks kord aastas. Intressid 2002. aasta kohta kantakse Ühispanga klientide arvetele järgmise kalendriaasta alguses, hiljemalt 5. jaanuariks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nafta hind on täna tõusu jätkamas
Nafta hinnatõus on täna jätkumas, eelmisel nädalal tõusis tooraine hind juba kaheksandat nädalat järjest, sest globaalne energiaturu kriis suurendab enne talve nõudlust, vahendab Bloomberg.
Nafta hinnatõus on täna jätkumas, eelmisel nädalal tõusis tooraine hind juba kaheksandat nädalat järjest, sest globaalne energiaturu kriis suurendab enne talve nõudlust, vahendab Bloomberg.
Uute autode müük kukkus Euroopas veerandi
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.