Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Liidrid püsivad teistest kaugel ees

  Oktoobrikuu kolmanda koha üllataja Hurmaster OÜ hoidis kohta ka novembris. Nii nagu toimub tihe konkurents liidrite paari vahel, on ka Hurmasteril tihedalt konkurent Netpoint Systems OÜ selja taga. Matemaatiliselt väljendub see 0,3-lises allajäämises.
  2002. aasta viimane kvartal kulges ülevalpool 2001 aasta taset ja ka tahapoole reastunud Elkdata OÜ ja Uninet AS esitasid rohkem avaldusi võrreldes oktoobriga. Silma hakkab, et järjest rohkem suureneb TOP 10 liikmete avalduste osakaalu hulk, võrreldes avalduste koguhulgaga.
  Kahte täiesti sarnast aastat ei ole, kuid üldised trendid paistavad 2001 ja 2002 vahel sarnased. Suured kõikumised üles-alla järjest tasanduvad, näiteks ei tekkinud sel suvel nii sügavat vaikuseperioodi kui 2001. aasta suvel.
  Punktide jagamisel kahe aasta võrdluses kasutasin ?kirutud? Eurovisiooni praktikat ehk siis esimene ja teine koht said vastavalt 12 ja 10 punkti, järgmised 9, 8 ? 2. Kuna liidrid püsisid 12 kuu lõikes absoluutselt muutumatutena ? esimene Zone Media OÜ (144 punkti) ja teine Eesti Telefoni AS(120 punkti) ei saa hindamise skaala valik järgnevaid mõjutada. Samas aga toob see esile kuude lõikes esinenud ülisuurt vahet kahe esimese ja järgnevate vahel (üle 10).
  Terve aasta jooksul oli näha, et tabeli teine pool on väga varieeruv, seega selgub alles kuude koha punktide kokkuliitmisel, et 10 aktiivsemat .ee-lõpuliste nimede vahendajat olid sel aastal Hurmaster OÜ, Netpoint Systems OÜ, Elkdata OÜ, Microlink AS, Compic OÜ, Alfanet OÜ ja Starline Webservices OÜ. Kindlasti on kümnel esimesel möödumas üks edukas aasta IT teenuste pakkumise vallas. Kaudselt näitab 2002 TOPis olek uute ja teenusepakkujat vahetavate klientide omapoolse poolehoiu võitmist, sest pakutud on igakülgset ja täpselt sihtgrupile suunatud teenust. Tihti algab see alamdomeeninime registreerimisest ja tähendab igapäevaselt kliendile suunatud sisuteenuse pakkumist alates e-posti teenusest ja veebiruumist kuni üliturvaliste andmevahetusrakenduste ja infohaldusteni. Aasta TOP20 liikmed omavad piisavalt palju kliente, et nende rahuloluks ja uute juurdetulekuks pakutavate sisuteenuste baasi veelgi arendada ja laiendada. Edukatele on ka järgmine aasta edukas.
  Autor: Ave Ploomipuu
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Keskpank võib tõsta intressi, aga enne paneb inflatsioonile käe ette jahtuv majandus
Sisetarbimise lõpp, uksed sulgevad tööstused ja investeeringute lakkamine võivad panna inflatsioonile käe ette enne, kui keskpanga intressitõusud jõuavad seda mõjutamagi.
Sisetarbimise lõpp, uksed sulgevad tööstused ja investeeringute lakkamine võivad panna inflatsioonile käe ette enne, kui keskpanga intressitõusud jõuavad seda mõjutamagi.
Jalgpalliajakirjanik: FIFA ja Aivar Pohlaku võim põhineb hirmul
Poliitik vastutab valija ees, eraettevõtte omanik ja juhid vastutavad kliendi ees, jalgpalli juhtimises selline süsteem puudub, nii üleilmselt kui Eestis, kirjutab jalgpalliajakirjanik Andres Must.
Poliitik vastutab valija ees, eraettevõtte omanik ja juhid vastutavad kliendi ees, jalgpalli juhtimises selline süsteem puudub, nii üleilmselt kui Eestis, kirjutab jalgpalliajakirjanik Andres Must.
Kanada esimese kuue kuu ülejäägiks kujunes 1,72 miljardit
Rahandusministeerium teatas reedel, et Kanadas oli 2022/23. eelarveaasta esimese kuue kuu eelarve ülejääk 1,72 miljardit Kanada dollarit ehk 1,29 miljardit USA dollarit.
Rahandusministeerium teatas reedel, et Kanadas oli 2022/23. eelarveaasta esimese kuue kuu eelarve ülejääk 1,72 miljardit Kanada dollarit ehk 1,29 miljardit USA dollarit.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Äripäeva kirjastus jagab kiirematele juhtimis- ja elutarkust poolmuidu
Ega tühi kott püsti seisa. Kui tunned, et sul on toss väljas või ulub kingikotis tuul, lase Äripäeva kirjastusel end aidata. Kui sind järgnevad raamatud ei kõneta, võta lahti kirjastuse e-pood, et sealt lihtsa vaevaga oma lemmikud ostukorvi laduda.
Ega tühi kott püsti seisa. Kui tunned, et sul on toss väljas või ulub kingikotis tuul, lase Äripäeva kirjastusel end aidata. Kui sind järgnevad raamatud ei kõneta, võta lahti kirjastuse e-pood, et sealt lihtsa vaevaga oma lemmikud ostukorvi laduda.
No pressure, Harmet! Ukraina lasteaia ehitamise aeg hakkas jooksma
Tänasest hakkab jooksma 170 päeva, mille jooksul peab Harmet ehitama moodullasteaia Ukrainasse Ovrutši linna.
Tänasest hakkab jooksma 170 päeva, mille jooksul peab Harmet ehitama moodullasteaia Ukrainasse Ovrutši linna.
Haljala vald pani vallamaja oksjonile
Haljala vallavolikogu otsustas juba septembris, et majandusolude parandamise eesmärgil tuleb maha müüa kuus kinnisvaraobjekti. Nüüd on pakkumised avalikuks tehtud,
Haljala vallavolikogu otsustas juba septembris, et majandusolude parandamise eesmärgil tuleb maha müüa kuus kinnisvaraobjekti. Nüüd on pakkumised avalikuks tehtud,

Olulisemad lood

Hoonete ehitusmaht vähenes suurelt
Eesti ehitusettevõtted ehitasid kolmandas kvartalis siin ja välisriikides kokku püsivhindades 3 protsenti vähem kui aasta varem samal ajal, sellest hoonete ehitusmaht kahanes lausa 9 protsenti, teatas statistikaamet.
Eesti ehitusettevõtted ehitasid kolmandas kvartalis siin ja välisriikides kokku püsivhindades 3 protsenti vähem kui aasta varem samal ajal, sellest hoonete ehitusmaht kahanes lausa 9 protsenti, teatas statistikaamet.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.